'Motosiklet çok hızlıydı'

Bağcılar’da kullandığı motosiklet ile otomobillerin arasında aşırı hız yaptığı ileri sürülen 37 yaşındaki Halil İbrahim Gezer, önünde seyir halindeki bir otomobile arkadan çarpınca yere düştü.

Motosiklet çok hızlıydı
23 Mart 2013 Cumartesi 12:12 tarihinde eklendi, 2.456 kez okundu.

 

Bağcılar’da kullandığı motosiklet ile otomobillerin arasında aşırı hız yaptığı ileri sürülen 37 yaşındaki Halil İbrahim Gezer, önünde seyir halindeki bir otomobile arkadan çarpınca yere düştü. Gezer, arkadan gelen başka bir otomobilin üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti. 
 
Kaza, saat 09.30 sıralarında Yüzyıl Köprüsü altında meydana geldi. Kullandığı 34 DZ 8442 plakalı motosikletle Aksaray yönüne seyir halindeki Halil İbrahim Gezer, iddiaya göre, aşırı hızla otomobillerin arasında giderken Mehmet Bülbül’ün yönetimindeki otomobile çarptı. Motosikletin kontrolünü kaybeden Halil İbrahim Gezer yere düştü. Bu sırada Şenol Aydın’ın yönetimindeki 34 VK 9280 plakalı otomobil Halil İbrahim Gezer’in üzerinden geçti.
 
Kaza nedeniyle duran sürücüler 112 Acil Servis ile polisi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Halil İbrahim Gezer’in öldüğünü belirledi. Yapılan incelemenin ardından Halil İbrahim Gezer’in cesedi Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Kazaya karışan Mehmet Bülbül, ”Motosiklet çok hızlıydı. Benim aracıma arkadan çarpınca sürücü yere düştü. Arkadan gelen bir başka araç üzerinden geçti” dedi. Sürücüler, gözaltına alındı.
 
MERAKLI SÜRÜCÜLERDE TRAFİĞİ TIKADI 
 
Kaza nedeniyle Aksaray yönüne tek şeritten yol verildi. Bu yüzden uzun araç kuyrukları oluştu. Mahmutbey yönüne giden sürücüler kazayı merak edip izlemek için yavaşlayınca bu yönde de trafik tıkandı. Yaklaşık 2 saat kapanan yol Halil İbrahim Geze’in cesedinin kaldırılmasının ardından açıldı. 

DHA