Motosiklet gösterileri nefesleri kesti

Erzincan’da bu yıl ikincisi düzenlenen motosiklet festivalinin ilk gününde düzenlenen motosiklet gösterileri ve kısa mesafe hız (drag) yarışları nefes kesti.

Motosiklet gösterileri nefesleri kesti
30 Ağustos 2014 Cumartesi 19:18 tarihinde eklendi.

Onlarca motosikletin katıldığı yarışlar trafiğe kapalı alanda yapıldı.

Erzincan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen motosiklet festivali kapsamında, Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölgesi'nden gelen yüzlerce motosiklet tutkunu, farklı tarz ve modeldeki motosikletleri izleyenleri adeta büyüledi. Erzincan Belediyesi önünde bir araya gelen motosikletliler yaptıkları gösteriler ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar. Trafiğe kapalı alanda yapılan gösteriler ve kısa mesafe hız (drag) yarışı düzenlendi. Onlarca motor geniş güvenlik önlemleri altında yarıştı. Vatandaşların ilgi ile izlediği yarışlar öncesi özel korumalı kıyafetlerini giyen sürücüler, birbirleriyle mücadele etti.

Düzenlenen etkinliğe katılan motosiklet sürücüsü Kahan Onur Aslan, “30 Zafer Bayramı dolayısıyla hem Zafer Bayramı'nı kutluyoruz hem de motorseverlere 2 tekeri sevdirmek amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Motorseverler ülkenin her yerinde bir araya geliyor. Bugünkü buluşma noktamız Erzincan oldu. Ergan Dağı Kayak Tesisleri'nin olduğu bölgede kamp kuryacağız. 236 tane kayıtlı festival katılımcımız var. Erzincan da ki ve Türkiye de ki motorseverleri bir araya getirmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Bir başka motosiklet sürücüsü Musa Altun ise "Festivalin bu sen daha iyi olduğuna inanıyorum. Kesinlikle gelmeyenlerin de üzüleceğine inanıyorum." şeklinde konuştu.


CİHAN