Mourinho'ya sert eleştiri!

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde PSG'ye 3-1 yenildikleri maçın ardından İngiliz futbol otoritelerinden sert eleştiriler aldı.

Mourinhoya sert eleştiri!
03 Nisan 2014 Perşembe 17:34 tarihinde eklendi.
Karşılaşmanın ardından kendi futbolcularından "şapşallar" diye bahseden ve yedikleri üçüncü gol için görüşü sorulduğunda "komedi gol" yanıtını vererek, kendi defansını eleştiren Portekizli teknik adam Jose Mourinho, bugüne kadar kendisinden övgüyle bahseder İngiliz basınından bu kez büyük eleştiri aldı. Maçı İngiltere'de canlı yayınlayan Sky, Mourinho'nun maçtaki taktiklerini eleştirip 3-1'lik sonuçtan Portekizli teknik adamı sorumlu tuttu.
 
Sun gazetesi köşe yazarlarından Rob Beasley, "Jose Mourinho'nun savunması yok" başlıklı yazısında, "Jose Mourinho sürekli bu sezon forvet oyuncularından şikayet ediyor. Crystal Palace'da Cumartesi günü John Terrry'nin kendi kalesine attığı gol, Chelsea'yi liderlikten etti. Şimdi de Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi, böyle fiyaskolardan sonra tehlikede" yorumunu yapıp Jose Mourinho'ya yüklendi.
 
Paris'teki fiyaskonun Chelsea'yi faka bastırdığını ifade eden The Sun, David Luis'in kendi kalesine attığı gol ve kaleci Petr Cech'in üçüncü goldeki hatasından dolayı Jose Mourinho'nun, defansından "şapşallar" diye bahsettiğini belirtti.
 
Daily Mirror, "Paris patlatıcısı" manşetli haberinde Mourinho'nun, "Savunmamız şaka olmalı ve takımda gerçek bir forvet oyuncum yok" dediğini vurguladı.
 
Metro gazetesi de, David Luiz'in kendi kalesine attığı golün Jose Mourinho'yu vurduğunu yazdı.

DHA