Mourinho'ya tepkiler çığ gibi büyüyor!

Real Madrid'in eski başkanlarından Ramon Calderon, teknik direktör Jose Mourinho'ya sert eleştiriler getirdi.

Mourinhoya tepkiler çığ gibi büyüyor!
04 Mayıs 2011 Çarşamba 20:27 tarihinde eklendi.

 

Calderon, Portekizli teknik adamın, Barcelona ile Şampiyonlar Ligi’nde oynanan ilk maçın ardından yaptığı açıklamalar ile kulübün imajını zedelediğini savundu.
 
Real Madrid'in eski başkanlarından Ramon Calderon,  takımın Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona'ya elenirken sergilediği tavırdan hiç de hoşnut değil.  
 
Calderon,  teknik direktör Jose Mourinho ve bazı futbolcuların,  Real Madrid'in büyüklüğünün farkında olmadıklarını savundu. Mourinho ve futbolcuların,  Barcelona ile oynanan maçlardan sonra yaptıkları açıklamalar ile kulübün imajını zedelediklerini savunan Calderon; "Mourinho'nun, hakemler ve UEFA hakkında sarfettiği sözler kabul edilemez.  Real Madrid dünyanın en büyük kulübüdür.  Böyle bir kulübe,  yenilgi sonrası hakemleri suçlamak yakışmaz" diye konuştu. 
 
Kendisinden sonra başkanlık koltuğuna oturan Florentino Perez'in, takıma 400 milyon Euroluk yatırım yaptığını hatırlatan Calderon; "Son 2 yılda güçlü bir takım oluşturmak için 400 milyon Euro harcadık. Bu yüzden yenildiğiniz zaman,  sakatlıkları,  hakemleri ya da kötü şansı bahane olarak kullanamazsınız.  Real Madrid'in büyüklüğüne yakışan sadece kendisini yenen rakibini kutlamaktır" dedi.
 
NTVSpor