MS'le dalga geçiyor

Pop müziğinin en önemli isimlerinden olan Serdar Ortaç Golden Tulip & Pasha otelde en özel konserlerinden birini verdi.

MSle dalga geçiyor
08 Aralık 2014 Pazartesi 11:47 tarihinde eklendi, 4.959 kez okundu.
Pop müziğinin en önemli isimlerinden olan Serdar Ortaç Golden Tulip & Pasha otelde en özel konserlerinden birini verdi.
 
Kısa zaman önce MS hastalığı teşhisi konan ve tedavi ile günden güne sağlığına kavuşmaya çalışan ünlü şarkıcı "Başımdan büyük bir hastalık geçti ama şuan çok iyiyim. Hastalığımla dalga geçiyorum, bu sayede kendimi iyi hissediyorum" dedi. Sağlığına kavuşmasındaki en önemli etkenlerden birinin de spor olduğunu belirten Ortaç "Sarıyer'den Arnavutköy'e bisikletle gidiyorum, yürüyerek geri geliyorum bol bol yürüyüş yapıyorum" dedi.
 
Dansçıları ile Golden Tulip sahnesindeki şovuyla dakikalarca alkışlanan Ortaç sahne öncesi basın mensuplarının sorularını da yanıtlamayı ihmal etmedi. Ortaç, eşi Chloe ile oynadığı 'Bana Göre Aşk'ın ardından başka klipte oynamayacağını söylerken "Bu kadar yeter, o bir kereliğine yapılmış hoş bir espriydi. Onun kendi işi ayrı" şeklinde konuştu. Eş olmanın yanı sıra aradığı dostluğu da Chloe ile bulduğunu söyleyen Ortaç artık baba olmak istediğini de tekrar tekrar söyledi. 
 
Hit olmuş şarkılarını ardı ardına sıralayan ünlü şarkıcı evlilik üzerine hayranlarıyla konuşurken, sahneden izleyenlerine "Evlilik yüzüğümü evde de unutsam ben artık evli bir adamım "dedi.
 
Eşi Chloe ile bir sinema filminde oynayacağını söyleyen Ortaç, "İçinde hem komedi hem dram var izleyenler eminim beğenecekler" dedi. Eşinin ideallerinin başka olduğunu ve iş kadını olmak istediğinin altını çizen ünlü şarkıcı "kafamızda bir düşünce var kısa zamanda onu hayata döndüreceğiz" açıklamasını yaptı.
 
Yeni albümünün 2015'de çıkacağının müjdesini Golden Tuilp sahnesinden veren Serdar Ortaç, son günlerde Nur Yerlitaş'ın "Ucuz elbiselerle de tarz olunabilir" açıklaması ile ilgili de yorum yaptı. Ortaç "Nur yerinde bir söz söylemiş. Pahalı kıyafetler alıp demode ve rüküş olan pek çok insan var. Çok ucuza, hatta pazardan bile yaptığınız alışverişlerle şık olabilirsiniz, bu tamamen sizin elinizde" dedi. 
 
Sahneden 'şerefe' seslerini duyan Ortaç "Bana içki kötü bir şey diyorlar ama ben hiç inanmıyorum. 20 senedir tabiri caizse öküz gibi içiyorum" deyince salonu dolduran hayranları kahkaya boğuldu. Golden Tulip sahnesinde ki konserini horon ve halaylar çekerek sonlandıran şarkıcı, bir sonraki konserin sözünü vererek Pasha sahnesinden ayrıldı.

DHA