Muammer Yıldız, miniklere karne dağıttı

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ile Rami İlköğretim Okulu'nda öğrencilerine karnelerini dağıttı.

Muammer Yıldız, miniklere karne dağıttı
25 Ocak 2013 Cuma 16:40 tarihinde eklendi.

 

Dağıtım öncesinde okulun konferans salonunda konuşma yapan Yıldız, "Akranları ve velileri tarafından karnelerinin kritik edilmesi öğrencilerin hayatında onarılması mümkün olmayan kırılganlıklara sebep olabilir." dedi.
 
Öğrencilik yıllarındaki karne dönemiyle şimdiki arasında bazı farklar bulunduğunu anlatan Yıldız, "Örneğin karnelerimizi almadan önce not durumumuzu ve kritik derslerimizi bilmezdik. Karne alma bizim için çok önemli bir tören değildi. Fakat, teknik anlamda kendimizi görmeyi ifade ediyordu." diye konuştu. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu da "Çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda eğitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Belediye başkanlığımın yanında ben de bir veliyim ve 5 kız çocuğum var. Çocuklarımın karnelerini heyecanla bekleyeceğim. Bütün çocuklarımızın başarısını heyecanla bekleyeceğiz." ifadesini kullandı. 
 
Konuşmaların ardından sınıfları gezen Muammer Yıldız, minik öğrencilere karnelerini dağıttı. Yıldız, velilerden tatil dönemi planlarını çocukların istediği şekilde yapmaları ricasında bulundu.

CİHAN