Mudurnu turizmi gelişiyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ)'nin ortağı olduğu Avrupa Birliği (AB) Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projeleri kapsamında Mudurnu’nun turizm potansiyelini artırmak amacıyla gerçekleştirilen projeye katılanlara, düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Mudurnu turizmi gelişiyor
21 Ocak 2013 Pazartesi 19:56 tarihinde eklendi, 1.113 kez okundu.

 

Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan AİBÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Çakır, son başvuru tarihi 1 Şubat 2013 olan Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projeleri hakkında kısa bir bilgi verdi. 
 
Çakır, 02-15 Aralık tarihleri arasında Almanya ve Belçika’daki turizm faaliyetlerinin incelenmesi amacıyla gerçekleştirilen proje hakkında da bilgi vererek, katılımcılara ve projede emeği geçenlere teşekkür etti. Mudurnu Belediyesi’ne ait proje kapsamında ekoturizm ile ilgili Almanya ve Belçika’daki örnekler incelenerek eğitim seminerleri düzenlenmişti. 
 
Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ile AİBÜ Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Erol Ayaz’ın teşekkür konuşmalarından sonra proje kapsamında Almanya ve Belçika’ya giden 47 katılımcıya sertifikaları verildi.

CİHAN