Müezzinoğlu, hastane açılışına katıldı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bayrampaşa Vakfı’nın özel teşebbüs işbirliğiyle inşa ettiği Baypark Hospital Hastanesi’ni hizmete açtı.

Müezzinoğlu, hastane açılışına katıldı
14 Şubat 2014 Cuma 20:15 tarihinde eklendi.

Törenin ardından hastanenin yanındaki altı otopark üstü çocuk parkı olarak düzenlenen Öğretmen Nedim Çelik adı verilen parkın açılışı gerçekleştirildi.

Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi’nde inşa edilen 75 yataklı ve tam donanımlı Baypark Hospital, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katıldığı törenle hizmete açıldı. Törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Bayrampaşa’da bir ilk olduğu açıklanan hastanenin ardından, üzücü bir kazada hayatını kaybeden Öğretmen Nedim Çelik’in adı verilen ve altı 50 araçlık otopark olan parkın açılışı gerçekleştirildi.

Tören açılışında konuşan Bakan Müezzinoğlu, vakıf yetkililerine Baypark adının değiştirilmesi teklifinde bulundu. Sağlıkta 11 yıl öncesine göre çok farklı noktaları yakaladıklarını belirten Müezzinoğlu, Bayrampaşa Devlet Hastanesi için çalışmaların başlatıldığı müjdesini verdi.

Konuşmaların ardından Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler, hastaneyi gezip yetkililerden bilgi aldı. Çalışanlarla fotoğraf da çektiren Müezzinoğlu, açılışın ardından hastaneden ayrıldı.


CİHAN