Müge Anlı: Devlet Aleyna Tilki'yi alabilir

'Cevapsız Çınlama' klibiyle son haftaların en çok konuşulan ve tartışılan ismi Aleyna Tilki'nin ailesini sert bir dille uyaran Müge Anlı, "Devlet Çocuğunuzu alabilir" dedi.

Müge Anlı: Devlet Aleyna Tilkiyi alabilir
26 Ekim 2016 Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi, 3.476 kez okundu.
16 yaşındaki Aleyna Tilki, sahne aldığı barlar ve yaşının küçüklüğüyle tartışılmaya devam ediyor. Aile Bakanlığı genç kızın ailesini geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek Aleyna'nın sahne almasının yasak olduğunu belirtti. Ancak genç şarkıcı dün akşam Maslak'ta bir gece kulübünde gay barda sahne aldı. Yasaklara rağmen sahne almaya devam eden Aleyna Tilki'nin ailesine bir uyarı da Müge Anlı'dan geldi. Usta gazeteci, Tilki'nin anne ve babasına seslenerek 'çocuğunuzu sahneden alın' dedi.
 
"AİLE BİLMEDEN ÇOCUK İSTİSMARI YAPIYOR"
 
18 yaşından küçük olan herkesin çocuk olduğunu belirten Müge Anlı, küçük olan çocuklara dil uzatmak, göz uzatmak ve ailelerin buna göz yummasının da suç olduğunu belirtti. Aleyna Tilki'nin anne ve babasına seslenen Müge Anlı, Aleyna'nın ailesinin bilmeden de olsa çocuk istismarı yaptığını belirterek, bir an önce Aleyna'nın sahnelere veda etmesi gerektiğini söyledi.
 
 
"DEVLET ÇOCUĞUNUZU ALABİLİR"
 
Aleyna'nın eğer sanatçı olmak istiyorsa konservatuvar okuması gerektiğinin altını çizen Müge Anlı, 2000 doğumlu bir çocuğun sahne almasının doğru olmadığını belirterek, "Gerekirse devlet anne ve babasından bu türdeki çocukları alabilir" dedi.
 
"ÜZÜNTÜ DUYUYORUM"
 
'Madem istismardan bahsediyoruz. 16 yaşında bir kızımız ve gay barlarda dahil olmak üzere içkili mekanlarda sahneye çıkıyor. Bütün bunları işte kamuoyunun gündemine geldiğinde annem babamda yanımda diye anlatıyor. Okula gidiyor 2000 doğumlu efendim 2000 doğumlu yani 2000 doğumlu bir çocuğun bu şekilde içkili mekanlarda sahne alması ne demektir? Bu bir istismara girmez mi? Asla çocuğumuza değil lafım üstelik çocuğumuzun kendini bu şekilde savunmaya çalışıyor olmasından da büyük üzüntü duyuyorum. Bunu sanki normal birşeymiş gibi anlatmasından büyük bir üzüntü duyuyorum. Valilik birçok programını yasakladı. Bu kez de öğrendiğime göre yurtdışından bir takım programlar alınmış. Çocuk yurt dışında sahne almak için yurtdışına götürülecekmiş. Bu ne demek? Bu ne demektir? Bir anne baba çocuğunun bu şekilde gecenin bir vakti sahneye çıkmasına nasıl müsade eder ve bir çocuk bu durumu nasıl savunmaya kalkar. Bunuda sizlerin takdirine bırakıyorum.'