Muhabiri yerin dibine soktu

CNN Türk ekranlarının eleştirilen spikeri Nevşin Mengü'nün sinirli hali devam ediyor.

Muhabiri yerin dibine soktu
02 Ağustos 2012 Perşembe 09:41 tarihinde eklendi, 2.123 kez okundu.

 

Cnn Türk’ün asabi spikeri Nevşin Mengü canlı yayında gülme krizine giren muhabiri bakışlarıyla yerin dibine soktu.
 
CNN Türk ekranlarının eleştirilen spikeri Nevşin Mengü’nün sinirli hali devam ediyor.
 
’Erkek gibi haber sunuyor’ eleştirileri ile gündeme gelen Nevşin Mengü, son olarak da canlı yayında yaptığıyla konuşuldu. Canlı yayına bağlanan CNN Türk muhabirini bakışlarıyla yerin dibine sokan Nevşin Mengü’nün siniri kolay geçmedi.
 
MUHABİR HABERİ ANLATAMAYINCA... 
 
Kuzey Irak’taki gelişmeleri canlı yayında anlatmak için yayına bağlanan muhabir Ahu Özyurt, haberi sunmakta geç kalıp bir de üstüne gülme krizine girince, CNN Türk’ün ünlü spikeri Nevşin Mengü’yü de sinirlendirmiş oldu.
 
Uzun süre sessiz kalan CNN Türk muhabirine tepkisini konuşmayarak koyan ve manalı bakışlar atan Nevşin Mengü, bu tavırlarıyla sosyal medyada da adından bir kez daha söz ettirmiş oldu.
 
"ERKEK GİBİ HABER SUNUYOR"
 
Akşam gazetesine geçtiğimiz günlerde röportaj veren Nevşin Mengü, kendisi hakkında yapılan "erkek gibi haber sunuyor" eleştirilerine de cevap verdi.
 
Mengü, " ’Erkek gibi’, ’kadın gibi’ ne demek bilmiyorum. Cinsiyetimle ilgili bir sıkıntım yok. Harbi, dobra... İnsan haberciden ne bekler ki? Doğruyu söylemesini, manipülasyon yapmamasını, dezenformasyona kurban olmamasını bekler. Mesleki olarak bunları yapmamız, doğruyu söylememiz lazım, bu işimizin bir parçası. Sadece erkekler mi doğruyu söyler; kadınlar doğruyu söylemez mi?" diyerek tepkisini ortaya koydu.