Mühendis evinde öldürüldü

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, Güzelbahçe Belediyesi Fen İşleri'nde çalışan İnşaat Mühendisi 30 yaşındaki Tarık Türkmen yalnız yaşadığı evinde çıplak bir halde ölü olarak bulundu.

Mühendis evinde öldürüldü
22 Eylül 2014 Pazartesi 23:21 tarihinde eklendi.
Vücudunda 5 bıçak darbesi tespit edilen Tarık Türkmen'in zanlı yada zanlılarının delilleri yok etmek için evi yakmaya çalıştıkları öğrenildi. 
 
Olay, bugün saat 18.00 sıralarında, Evka-3 Mahallesi 127/15 sokak, 4 numarada meydana geldi. Yelki Belediye'sinde inşaat mühendisi olarak çalışan ve Bütünşehir yasasının çıkmasıyla Güzelbahçe Belediyesi Fen İşleri'nde çalışmaya başlayan Tarık Türkmen'den iki gündür haber alamayan belediye yetkilileri durumu Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli ablası Pskiyatrist Nuray Türkmen'e bildirdi. Nuray Türkmen, Yelki'de yaşayan anne ve babasına Tarık Türkmen'i sordu. Anne ve babasından da olumsuz yanıt alan Nuray Türkmen, bekar olan kardeşinin yaşadığı Bornova'daki evine gitti. Nuray Türkmen yanındaki anahtarla kardeşinin evine girdiğinde, Tarık Türkmen'i yerde çıplak vaziyette kanlar içerisinde buldu. Nuray Türkmen hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Tarık Türkmen'in yaşamını yitirdiğini belirledi.
 
 EVİ YAKMAYA ÇALIŞMIŞLAR
 
 Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmada Tarık Türkmen'in Cumartesi gecesi öldüğünü tespit etti. Göğsünde ve sırtında 5 bıçak yarası olan Tarık Türkmen'i öldüren kişi yada kişilerin delilleri yok etmek için evi yakmaya çalıştıkları ama çıkartılmak istenen yangının büyümeden kendiliğinden söndüğü öğrenildi. Komşuların ifadesine başvuran ekipler, Cumartesi gecesi evden tartışma sesleri duyduklarını söyledikleri belirtildi. Otomobili de kayıp olduğu belirlenen Tarık Türkmen'in cesedi yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis, cinayet zanlısının kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.