Mühendisi kaçırıp cinsel organını kestiler

Siirt'te inşaat mühendisi 60 yaşındaki Selahattin K., dün kente 15 kilometre uzaklıkta Eruh yolunda yaralı bulundu. Selahattin K.'nın kulaklarını ve penisini kesen saldırganlar aranıyor.

13 Ağustos 2013 Salı 19:20 tarihinde eklendi.
 
Ak Partili Mervan Gül'ün Siirt Belediye Başkanı olduğu dönemde Siirt Belediyesi'nde altyapı çalışmalarında görev alan inşaat mühendisi Selahattin K.'yı dün akşam kaçıran kişi ya da kişiler penisini ve kulaklarını kestikten sonra Eruh Yolu'na bıraktı. Selahattin K, cep telefonuyla Jandarmanın 156 telefonunu arayan Selahattin K. kaçırıldığını ve kendisini yaralayan kişilerin Eruh yolunun Botan Vadisi'ne bıraktıklarını söyledi.
 
Söylenen yere giden jandarma Selahattin K.'yı yaralı buldu. Kesilen penis ve kulak parçalarıyla birlikte ambulansla hastaneye kaldırılan Selahattin K., ameliyata alındı. 4 saat süren ameliyat sonrası kesilen penisi ile kulak parçaları başarılı bir operasyonla yeniden dikildi.
 
Evli, 2 çocuk babası Selahattin K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayın faillerinin kimliklerinin saptanması ve yakalanmaları için çalışma başlatıldı.

DHA