Muhteşem vefa!

Muhteşem Yüzyıl ekibi kısa süre önce hayatını kaybeden dizinin senaristi Meral Okay'ı ölümsüzleştirecek

Muhteşem vefa!
23 Mayıs 2012 Çarşamba 10:47 tarihinde eklendi, 1.008 kez okundu.

 

Muhteşem Yüzyıl ekibi, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın Meral Okay anısına kurulacak çocuk köyü projesine destek için kolları sıvadı. 4 Haziran’da düzenlenecek özel gecenin sınırlı sayıdaki davetiyelerinden alan konuklar oyuncularla buluşup, seti gezme imkânı bulacaklar.
 
GEÇEN YIL DA YARDIM ETTİLER
Muhteşem Yüzyıl ekibi geçen yıl düzenledikleri özel geceyle Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına yardım toplamış ve toplanan gelirle Bolluca Çocuk Köyü’nün bir yıllık ihtiyaçları karşılanmıştı. Bu yıl 4 Haziran’da TİMS Productions’ın evsahipliğinde düzenlenecek özel gecede elde edilecek gelir, vakfın geçen ay vefat eden dizinin senaristi Meral Okay anısına kurulacak çocuk köyü projesine bağışlanacak.
 
GÖNÜLLÜ SUNUCU TANEM SİVAR
SINIRLI sayıdaki davetiyelerden satın alan davetliler Muhteşem Yüzyıl’ın TEM Stüdyoları’ndaki setinde düzenlenecek olan gecede oyuncularla tanışıp fotoğraf çektirebilecek. Katılımcılar aynı gece tarih danışmanları eşliğinde seti gezme fırsatını bulacak. Dizinin oyuncularının da hazır bulunacağı gece için tasarımcı Mücella Mert özel “Sultan Başlıkları” tasarlıyor. Gecenin sunuculuğunu Tanem Sivar gönüllü olarak üstleniyor.