Muhteşem Yüzyıl 137. bölüm izle (Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm - 28 Mayıs Çarşamba)

Muhteşem Yüzyıl 137. bölüm. Muhteşem Yüzyıl son bölüm izle. Muhteşem Yüzyıl 28 mayıs bölümü. Muhteşem Yüzyıl son bölüm seyret. Muhteşem Yüzyıl startvizle. Muhteşem Yüzyıl star izle. Muhteşem Yüzyıl 137. bölüm tek link

Muhteşem Yüzyıl 137. bölüm izle (Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm - 28 Mayıs Çarşamba)
29 Mayıs 2014 Perşembe 11:50 tarihinde eklendi, 2.627 kez okundu.

Muhteşem Yüzyıl 137 bölüm izle. Muhteşem yüzyıl son bölüm. Muhteşem Yüzyıl 28 mayıs çarşamba. Muhteşem Yüzyıl 137. bölümü tek link. Muhteşem Yüzyıl star tv izle.

 

Star TV ekranlarının vazgeçilmezlerinden biri olan Muhteşem Yüzyıl dün akşamki (28 mayıs çarşamba) bölümüyle de izleyenlerin nefeslerini kesti. Muhteşem Yüzyıl 137. bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için yayınlandı. Siz de ObjektifHaber.Com aracılığıyla Muhteşem Yüzyıl 137. bölümü tek link ve yüksek kalitede izleyebilirsiniz. 

 

Muhteşem Yüzyıl 137. bölümü İzlemeye başlamak için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

 

MUHTEŞEM YÜZYIL 137. BÖLÜMÜ İZLEMEYE BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYIN

 

137. BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl’da bu hafta, ölüm kol geziyor! Rüstem’in ihanetine uğrayan Bayezıt, kılıcını kuşanıp savaşa giriyor! Var gücüyle savaşan Bayezıt, Selim’i köşeye sıkıştırıyor. Selim yolun sonuna gelmişken, Bayezıt’ın göğsüne saplanan okla savaşın kaderi değişiyor!

 

Ölümcül bir darbe alan Bayezıt, oku atan kişiyi görünce dehşete düşüyor! Bayezıt’ın gücünü yeniden toplamasından korkan Selim, ordusuyla kardeşinin üzerine yürüyor. Bayezıt, oğullarıyla birlikte İran’a gidiyor! Oğlunun düşmanı Şah Tahmasb’a sığındığını öğrenen Kanuni öfkeleniyor! Rüstem’in canını almak için payitahta dönen Atmaca, sürpriz birinden yardım alıyor. İki düşmanın ölümcül mücadelesi nefes kesici bir şekilde son buluyor!

 

Bayezıt babasının affını beklerken, Süleyman’ın Şah Tahmasb ile hayatı üzerine pazarlık ettiğini öğreniyor! Selim öyle sinsi bir plan yapıyor ki Bayezıt için tehlike çanları çalmaya başlıyor!

 

Rüstem’in Selim’in yanına geçmesiyle ihanete uğrayan Bayezıt, kılıcını kuşanıp savaşa girer. Öyle bir an gelir ki iki kardeş göz göze gelir. Selim korku içinde Bayezıt’ın kendisine yaklaşmasını izlerken, Bayezıt, kalbine saplanan okla ölümcül bir darbe alır. Bayezıt’ın gücünü kaybetmesini fırsat bilen Selim, kardeşine son darbeyi vurmak ister. Bunu öğrenen Bayezıt, oğullarıyla İran’a geçmek zorunda kalır. Oğlunun düşmanına sığındığını öğrenince çılgına dönen Süleyman, Şah Tahmasb ile pazarlığa girişir. Atmaca Rüstem’in peşinde Atmaca, Rüstem’i öldürmek için payitahta döner. Ancak Rüstem’den intikam almak isteyen yalnızca o değildir. Tuzağa düşen Rüstem, Atmaca ile karşı karşıya kalır. İki düşman ölümüne bir mücadelenin içine girer. Bayezıt, hayatı üzerine yapılan pazarlıktan habersiz geri dönmek ister. Bayezıt’ın geri dönmesinden korkan Selim ise Süleyman’dan gizli bir plan yapar. Selim’in oynadığı bu tehlikeli oyun, Bayezıt’ı korkunç sona yaklaştırmaktadır..