Muhteşem Yüzyıl 138. Bölüm İzle (Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm İzle - 4 Haziran Çarşamba)

Muhteşem Yüzyıl son bölüm izle, Muhteşem Yüzyıl yeni bölüm izle, Muhteşem Yüzyıl 4 haziran çarşamba izle, Muhteşem Yüzyıl star tv izle, tvyo izle, Muhteşem Yüzyıl dizi izle, Muhteşem Yüzyıl hd izle, Muhteşem Yüzyıl tek kısım izle, Muhteşem Yüzyıl tek part izle

Muhteşem Yüzyıl 138. Bölüm İzle (Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm İzle - 4 Haziran Çarşamba)
05 Haziran 2014 Perşembe 11:14 tarihinde eklendi, 2.170 kez okundu.

Muhteşem Yüzyıl son bölüm izle, Muhteşem Yüzyıl  yeni bölüm izle, Muhteşem Yüzyıl  4 haziran çarşamba izle, Muhteşem Yüzyıl star tv izle, tvyo izle, Muhteşem Yüzyıl dizi izle, Muhteşem Yüzyıl  hd izle, Muhteşem Yüzyıl  tek kısım izle, Muhteşem Yüzyıl  tek part izle

 

Star TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl 138. bölümü ile izleyenleri ekranlara kilitledi. Muhteşem Yüzyıl son bölümü bugün internette yayınlandı. 4 Haziran Çarşamba günü Star TV ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümü intenrette de yayınlandı. İzlemeye başlamak için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli. HD seçeneği ile diziyi yüksek kalitede izleme imkanı bulabilirsiniz. Ayrıca tek part halinde izleme keyfinize ara vermeden diziyi sonuna kadar izleyebilirsiniz. Dizi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak, son dakika haberlerini ilk önce öğrenmek ve diğer bölüm haberlerine ulaşmak için sık sık objektifhaber.com'u ziyaret etmenizi öneririz. Ayrıca ulusal gündemi takip etmek için de sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

İyi seyirler dileriz... 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL 138. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

MUHTEŞEM YÜZYIL 138. BÖLÜM ÖZETİ

 

Bayezıt’ın yazdığı mektuplar Süleyman’ı derinden etkiliyor. Süleyman, Bayezıt’ın sağ olarak teslim edilmesini istiyor. Şehzade Mustafa’nın akıbetine uğramaktan korkan Bayezıt, babasına güvenemiyor. Selim, Bayezıt’ın kendisine teslim edilmesi için elinden geleni yapıyor. Kapana kısılan Bayezıt, İran’dan çıkmak için çareler arıyor. Ancak Şah Tahmasb’ın verdiği ziyafette büyük bir tuzağa düşüyor! Kana bulanan yemek korkunç bir şekilde son buluyor. Bayezıt’ın oğlu Mehmet’i tehdit olarak gören Nurbanu, harekete geçiyor. Amasya’ya dönen Defne acı bir sürprizle karşılaşıyor. Ümitlerin tükendiği anda gelen haber Bayezıt ve oğulları için yeni bir umut oluyor! Umuda yürürlerken, Bayezıt karşısında öyle birini buluyor ki ölümden kaçış olmadığını anlıyor! Ve başını eğmeden ölüme yürüyor! Sultan Süleyman’ın canından bir parça daha koparken, hayat tüm manasını yitiriyor!

Selim’in, Süleyman’dan gizli pazarlığa dahil olmasıyla tüm dengeler değişir. Selim kardeşinin ölüm fermanını beklerken, Süleyman’ın sağ teslim edilmesini istediğini öğrenince telaşa kapılır. Bayezıt’ın kendisine verilmesi için Şah’a vaat ettiği parayı bulmaya çabalar.

Mihrimah, Rüstem’in ölümünden sonra siyasi olarak güç kaybettiğinin farkındadır. Süleyman’ın sessizliğinden ürken Mihrimah, Bayezıt’ı kurtarabilmek için sürpriz bir adım atar.

Bayezıt babasının kendisini affedeceğine inanmak istese de, abisi Mustafa’nın akıbetine uğramaktan korkar. Şah’dan kurtulup İran’dan çıkmaya karar verir. Ancak Şah’ın evinde verdiği ziyafete katılmak zorunda kalan Bayezıt, büyük bir tuzağa düşürülür. Oğullarıyla birlikte zindana atılır.

Bayezıt ve oğulları için umutlar tükenmişken, gelen haberle payitahta dönecek olmanın heyecanını yaşarlar. Ancak Bayezıt karşısında öyle birini bulur ki oğulları ve kendisi için geri dönüş olmadığını anlar.