Muhteşem Yüzyıl'a sürpriz konuk

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölümüne sürpriz bir oyuncu konuk oluyor..

Muhteşem Yüzyıla sürpriz konuk
28 Şubat 2011 Pazartesi 12:52 tarihinde eklendi, 1.211 kez okundu.

 

Dizinin çarşamba günü yayınlanacak olan bölümünde, İbrahim, Hatice'nin sağlık durumunu merak ediyor. Hürrem ise şehzadesinin elinden alınmasından dolaı mutsuz. Olanlar yüzünden İbrahim'i suçlar ve ikili arasındaki ipler iyiden iyiye gerilir.

Rodos seferinin hazırlıkları dürmektedir. Ama Osmanlı'nın tek düşmanı Rodoslular değil. Macar Kralı aldığı yenilgiye karşılık intikam planları geliştirir.

Matrakçı ise gizemli bir gence yardım etmenin peşindedir. Ama yardım ederken, çocuk hakkında şaşırtıcı bir gerçeğe ulaşır. Matrakçı misafirini gizlemek ister, ancak İbrahim bu gengi fark eder.

Hürrem, bebeğin beşiğine takılı muska bulur. Muskaların işlevini öğrenince kendisine de yaptırmaya karar verir. Ama yaptırdığı muskalar geldiğinde önemli bir gerçek ortaya çıkar.

Sultan Süleyman, Rodos seferine çıkmadan Hatice'nin evlilik bilmecesini çözmeye karar verir. Sefer başlamadan Hatice'nin nişanı yapılacaktır. Hatice bu haberi duyduğunda adeta yıkılır ve hayati bir karar verir.

SÜRPRİZ KONUK OYUNCU
 
Merakla beklenen yeni bölümde dikkatleri üzerine çeken ayrıntılardan biri de konuk oyuncular. Son olarak Türk Malı dizisinde rol alan ve Abiye Kuzu karakterini canlandıran Binnur Kaya, "duacı kadın" rolü ile diziye dahil oldu.
Yeni rolü ile ilk kez 2 Mart'ta izleyici karşısına çıkan Kaya'nın diziye devam edip etmeyeceği merak konusu.