Müjde artık an meselesi!

Fenerbahçe'nin kadrosuna katılmak için gün sayan golcü, menaceriyle son görüşmesini yaptı ve "Artık bu iş sonuçlansın. Fenerbahçe'de oynamak istiyorum” dedi.

Müjde artık an meselesi!
21 Temmuz 2013 Pazar 13:30 tarihinde eklendi.
İdari menacer Hasan Çetinkaya, bu flaş gelişmeyi Türkiye'ye aktardı, “Cardozo'suz gelme” mesajını aldı.
 
Savunmayı ve orta alanı yıldızlarla güçlendirip forvet transferiyle yeni sezonun kadrosunu tam anlamıyla şekillendirecek olan Fenerbahçe, son gözdesi Cardozo’da sürekli Benfica engeline takılsa da bu kez işlem tamam. Gelinen noktada golcünün tavrı da büyük rol oynadı. Özellikle de son aşamada... Sezon hazırlıkları başlamasına rağmen takımdan ayrı olan ve bir an önce transferinin bitmesini bekleyen yıldız oyuncunun 2 gün önce, yani 19 Temmuz’da menaceri Pedro Aldave ile Lizbon’da bir araya gelip çok kritik bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. İlk etapta da Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakıp, tercihini yöneticilerine aktaran Paraguaylı, bu kez ipleri tamamen kopardı. Menacerine, “İş çok uzadı. Fenerbahçe’de oynamak istiyorum. Benim için yapılan fedakârlık ortada. Kulübüm de artık kararını versin. Bu durumun kimseye bir faydası yok” restini çektiği ve Aldave’nin de Benfica kulübüne oyuncusunun ruh halini ve taleplerini aktardığı belirtildi.
 
Artık an meselesi
 
Portekiz’de bulunan Fenerbahçe idari menaceri Hasan Çetinkaya ise gelişmeleri dakika dakika izliyor ve Türkiye’ye aktarıyor. Cardozo’nun Benfica’ya çektiği resti olumlu bir gelişme olarak karşılayan Aziz Yıldırım’ın da Çetinkaya’ya, “Artık Cardozo’suz gelme, bu transferi bitirelim” mesajını ilettiği dile getirildi. Kısacası yılan hikayesi bitti, Sarı-Lacivertliler’in Cardozo’yu açıklaması an meselesi. 
 
Kaynak: Fanatik