Multipower Sporcu Besinleri

Sporcular için besin takviyeleri ve destekleri oldukça önemlidir. Bu konuda da birçok firma ürün üretmekte ve satış yakmaktadır. Bu konuda 1977 yılından bu yana spor besin ürünleri üreten multipower sektörün lider ve öncü firmalarından birisidir. Toplam 36 ülkeye ürünlerini satabilmek başarısı gösteren firma Avrupa’da 1 numaralı üretici konumundadır.

Multipower Sporcu Besinleri
27 Haziran 2016 Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi, 1.938 kez okundu.

Sporcular için besin takviyeleri ve destekleri oldukça önemlidir. Bu konuda da birçok firma ürün üretmekte ve satış yakmaktadır. Bu konuda 1977 yılından bu yana spor besin ürünleri üreten multipower sektörün lider ve öncü firmalarından birisidir. Toplam 36 ülkeye ürünlerini satabilmek başarısı gösteren firma Avrupa’da 1 numaralı üretici konumundadır. Ülkemizde de birçok resmi kuruluş ve kurumun sponsorluğunu üstlenen firma oldukça kaliteli sporcu besinleri üretmektedir. Almanya’da bulunan tesislerinde özel olarak üretilen ürünler vücut geliştirme ve fizik kondisyon konusunda da büyük yardımcı besin desteği olmaktadır. Firma sürekli olarak ar-ge çalışmalarına önem vermekte ve sürekli olarak sporcuların istekleri doğrultusunda ürünler üretilmektedir. Firma sporcular için oldukça geniş bir ürün seçeneği sunmaktadır. Whey proteinler yanında glutamine ve izole proteinlerde bulunmaktadır. Bunlarında yanında da protein bar, fitness shake ve protein muesli gibi oldukça farklı ürünlerde üretilmektedir. Sporcuların protein ve amino asit alımını kolaylaştırmak için birçok ürün üreten multipower creatine ve BCAA olarak da ürünler üretmektedir. Firma ürettiği her üründe yüksek kalite hedeflemektedir ve bunu başarmaktadır. Sporcuların istediği ek besinlere ve takviyelere daha kolay şekilde ulaşmasını sağlayan firma, birçok farklı ürün ile bu takviyelerin çok kolay bir şekilde alınmasını sağlamaktadır. Yıllardır dünyanın ve Avrupa’nın birçok ülkesinde ürünlerini satan firma genel olarak sporcular ve besin takviyesi almak isteyen insanlar tarafından yoğun şekilde tercih edilmektedir.

Multipower Whey Protein Ürünleri
 

Günümüzde birçok insan şekilli bir vücuda sahip olmak ve kas kütlelerinin artmasını sağlamak istemektedir. Bu konuda profesyonel olunmasa da çalışmalar yapan birçok insan vardır. Spor salonlarında ciddi emek verilerek düzenli antrenman programları yürütmektedirler. Kasların en iyi şekilde artması ve kas kütlesinin istenilen gibi olması içinde yapılacak antrenmanların yanında beslenme dengesine dikkat edilmesi gerekmektedir. Özellikle protein vücut geliştirmek isteyen kişiler için vazgeçilmezdir. Bu ürünler içinde multipower whey protein oldukça tercih edilmektedir. Bu tercihin en büyük sebebi oldukça saf ve kaliteli proteinin bulunmasıdır. Ürünün içeriğinde de protein yanında vücut geliştirmek ve kas yapmak için gerekli olmayan maddelerin bulunmamasıdır. Birçok sporcunun oldukça fazla şekilde tükettiği protein takviyeleri oldukça farklı markaların değişik ürünleri ile alınabilmektedir. Bunların içerisinde oldukça pahalı ve oldukça ucuz ürünlerde bulunmaktadır. Ancak içerik açısından yüksek kalite ve fiyat açısından da oldukça uygun olan whey protein olmaktadır. Ayrıca firmanın içeriği farklı olan whey izole protein ürünü de bulunmaktadır. Bunun yanında da whey amino 3400 ve L-Glutamine ürünleri de en çok tercih edilen ürünler olmaktadır. Firmanın ürettiği whey protein ürünün içeriği 30 gram üzerinden aşağıdaki gibidir.
 

  • 30 gramlık bir servisinde 24 gram protein bulunmaktadır.
  • 5.7 gram BCAA bulunmaktadır.
  • 1.4 gram karbonhidrat bulunmaktadır.
  • 1.3 gram yağ bulunmaktadır.
  • 1.65 miligram B6 vitamini bulunmaktadır.
  • Bir porsiyonunda 115 kalori bulunmaktadır.
     

Multipower Yağ Yakımı Ürünleri
 

Sporcuların protein ihtiyacı oldukça önemlidir. Bu konuda birçok sporcu protein takviyeleri almaktadır. Ancak bunun yanında kas gelişimini sağlamak ve kas kütlesi edinmek için farklı maddelere de ihtiyaç duyulmaktadır. Özellik amino asitler oldukça önemlidir. Multipower amino asit açısından oldukça zengin ürünler sunmaktadır. Bunların yanında da hem vücut gelişme sporu ile ilgilenenler için, hem de farklı amaçlar ile spor yapanlar için yağ yakımı oldukça önemlidir. Bunu sağlamak için oldukça yoğun programlarda antrenman yapmak gerekse de multipower yağ yakıcı ürünler ile bu sağlanabilmektedir. Yağ yakmak oldukça önemli olduğundan bu konuda hızlandırıcı etki yapan besin takviyeleri oldukça ilgi çekmektedir. Bu sebeple de birçok marka bu konuda ürünler üretmektedir. Ancak tüm Avrupa’da olduğu gibi ülkemizde de piyasanın hakimi Multipower olmaktadır. Ürünlerindeki kalite ile yağ yakıcı ürünü olan Multipower L-Carnitine Liquid 1800mg ürününde de aynı şekilde yüksek kalite sunmaktadır. Bu sebeple de ülkemizde en çok multipower yağ yakıcı ürünleri tercih edilmektedir. Ürün sıvı olduğu için oldukça kolay kullanılmaktadır. Antrenmanlardan 20 dakika kadar önce bir kapsül tüketilmesi yeterli olmaktadır. Bu sayede antrenman boyunca yağ yakımı hızlanmaktadır. Birçok sporcunun oldukça faydasını gördüğü ve düzenli olarak kullandığı ürün günümüzde en çok tercih edilen yağ yakıcı ürün olmaktadır.