Murat Ağca'nın baba evinde sevinç!

Lübnan'da kaçırılan 2 Türk pilotun, serbest bırakıldığı haberi baba Zeki Ağca'nın Elazığ'daki evinde sevinçle karşılandı.

Murat Ağcanın baba evinde sevinç!
19 Ekim 2013 Cumartesi 23:27 tarihinde eklendi.

Dün geceden beri televizyondan gelişmeleri takip eden Ağca ailesi, pilotların Lübnan emniyet güçlerine teslim edildiği haberini alınca sevinç göz yaşları döktü.

Baba Zeki Ağca, "Devletimize, hükümetimize, Cumhurbakanı Abdullah Gül'e, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na ve Dışişleri'nde çalışan personeline çok teşekkür ediyoruz. Elazığlı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Oğlunun kaçırılma olayının ardından kendilerini yalnız hissetmediklerini ve herkesin aradığını kaydeden baba Ağca, "İstanbul, Ankara, Adana ve Türkiye'nin her tarafından Elazığlılar aradılar. Sağolsunlar. Murat'ın devre arkadaşları buraya kadar geldiler." ifadelerini kullandı.

10 yıl önce oğlu Murat Ağca'nın Bandırma'da askerlik görevinde iken Muşlu Mahmut isimli askerin kendilerini aradığını belirten baba Ağca,vefasından dolayı teşekkür ettiklerini kaydetti.

Anne Emine Ağca ise "Bu zaman çok zor geçti. Bunu bir ben bir de Allah bilir" dedi. Sevinçten konuşmakta zorlandığı gözlenen anne Ağca, "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kapı komşuma teşekkür ederim. Beni hiç yalnız bırakmadılar. Bir şey olsa hemen kapımı çalarlardı." dedi.


CİHAN