Murat Boz hayranıyla birlikte söyledi

Sanatçı Murat Boz, 12 şehir gezeceği 'Yedigün Yaz Konserleri'nin startını, Bursa'da verdi.

Murat Boz hayranıyla birlikte söyledi
12 Ağustos 2013 Pazartesi 23:57 tarihinde eklendi, 2.240 kez okundu.
Kent Meydanı'ndaki açık alanda düzenlenen çeşitli etkinliklerin ardından sanatçı Murat Boz sevenlerin karşısına çıktı. Yaklaşık 25 bin kişinin katıldığı ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kalabalığın çığlık sesleri arasında sahneye çıkan Murat Boz, "Muhteşemsiniz" diyerek hayranlarını selamladı.

Sahne hakimiyeti, geniş repertuarı ve kendisine özgü yorumuyla dikkat çeken Boz, programına 'Vazgeçmem' şarkısı ile başladı, 'Hayat Öpücüğü' ve Geri Dönüş Olsun' isimli hit şarkılarla devam etti.
 
MUTLULUK VERİCİ
 
Işık ve renk çümbüşü içindeki konserinde hareketli şarkılar seslendiren Murat Boz'a 6 kadın dansçı eşlik etti. Bitmek bilmeyen enerjisi ve kendine özgü dansı ile hayranlarını coşturan Murat Boz ve dansçılarının sergilediği performans alkışlandı.

Yakışıklı popçuyu yakından görmek isteyen Bursalı gençler kornuma görevlilerine zaman zaman zor anlar yaşattı. Konserin son bölümünde davul çalan Boz, izleyicilere halay çektirdi. Hayranları konser boyunca Boz'a eşlik ederek şarkıları hep bir ağızdan söyledi.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Boz, "Sevenlerimle 12 ilde buluşacağım turnenin startını Bursa'da vermek ayrı bir mutluluk" diye konuştu.

DHA