Murat Dalkılıç'tan 'Merve' operasyonu!

Boşandığı eşi Merve Boluğur'la barışma ümidi kalmayan Murat Dalkılıç, düğmeye bastı. Boluğur'u unutmak isteyen şarkıcı, eski eşiyle birlikte oturduğu evin eşyalarını ve dekorasyonunu A'dan Z'ye değiştiriyor.

Murat Dalkılıçtan Merve operasyonu!
11 Aralık 2017 Pazartesi 14:16 tarihinde eklendi, 2.883 kez okundu.
Takvim'in haberine göre; güzel oyuncu Merve Boluğur'la 2 yıllık evliliğini Eylül ayında bitiren Murat Dalkılıç, geçmişe sünger çekti.
 
Ünlü popçu, geçtiğimiz ay annesi Nehra Boluğur'un rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren eski eşine destek olmuştu.
 
Ancak Boluğur'u hastanede ziyaret eden şarkıcı, aylar sonra karşılaştığı eski eşinin tavırlarından barışma ümidinin kalmadığını gördü.
 
TEPEDEN TIRNAĞA DEĞİŞİM
 
Bunun üzerine hayatına kaldığı yerden devam etmeye karar veren Dalkılıç, işe anılardan kurtulmakla başladı. Ünlü popçu, bunun için de önceki gün Merve Boluğur'la evliyken yaşadığı Beykoz Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evinin dekorasyonunu değiştirdi. Mimar Nisan Akar İncir'le evinin dekorasyonunu değiştirmek için düğmeye basan Murat Dalkılıç, bunu da instagram'da paylaştı.
 
'BABA OLMAK İSTİYORUM'
 
Oturma odasından yatak odasında kadar evin her bir köşesinde değişikliğe giden popçu, böylece Merve Boluğur'la ilgili her bir anıyı tek tek sildi. Bu paylaşımı yaptıktan saatler sonra da Vadistanbul AVM'de görüntülenen ünlü popçu, eski eşiyle ilgili soruları geçiştirip hayalinden bahsetti.
 
 
Dalkılıç, "Çocuklara olan sevgimi anlatamam. Yaş artık 35 oluyor. 40 yaşına kadar baba olmak istiyorum. Bu benim en büyük hayalim. Bir küçük Murat hoş olmaz mı yani?" dedi.