Muslera için dev iddia

İngiliz takımlarının da gözdesi Muslera'nın dev bir talibi daha çıktı.

Muslera için dev iddia
05 Nisan 2013 Cuma 13:20 tarihinde eklendi.

 

AMK gazetesinin haberine göre Manchester United ve Liverpool’un ardından Barcelona da Muslera’yı listesine aldı, Uruguaylı eldivenin sarı-kırmızılı takımda kalması oldukça zorlaştı.
 
Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United maçlarında harikalar yaratan; Old Trafford’da Nani’nin penaltısını kurtaran, Arena’da kalesini kapatan Fernando Muslera, Schalke eşleşmesinin kader adamıydı. Gelsenkirchen’deki rövanşta devleşen Muslera, 3-0 kaybedilen Real Madrid maçında da hatasızdı. Ronaldo, Benzema ve Higuain’in gollerinde savunmasının kurbanı olan 1986’lı kaleci, Di Maria ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda başarılıydı.
 
VALDES GİDİYOR…
 
Bernabeu’daki mücadelede Muslera’yı tribünden izleyen Barcelona Scout Ekibi, Galatasaraylı kaleci hakkında olumlu rapor verdi… Liverpool’a burun kıvıran Muslera’nın, Barcelona’ya “Evet” diyeceği tahmin ediliyor. Sözleşmesini uzatmadığı Victor Valdes ile yollarını ayıracak Barça, bu transfer için 20 milyon euroyu gözden çıkardı.
 
AYAĞI EN BÜYÜK SİLAHI
 
Futbolda paslaşmaya en çok önem veren kulüp olan Barcelona’nın Muslera tercihinde, Uruguaylı kalecinin teknik olmasının rolü büyük. Topu oyuna hem eliyle hem de ayağıyla sokmada dünyanın sayılı 1 numaralarından olan Muslera, hücuma savunmadan başlayan Barcelona’nın son gözdesi. 26 yaşındaki kalecinin Galatasaray ile sözleşmesi 2016’ya kadar.