Muslera'nın suçu ne?

Uruguay'ın Brezilya'ya 2-1 yenildiği Konfederasyon Kupası Yarı Final maçında Neymar'a tek başına direnen Muslera, elinden geleni yapsa da mağlubiyetin önüne geçemedi.

Musleranın suçu ne?
28 Haziran 2013 Cuma 09:42 tarihinde eklendi.
FANATİK'te yer alan habere göre; Fernando Muslera’nın Konfederasyon Kupası hayali sona erdi... Uruguay Milli Takımı, Brezilya ile yarı finalde kozlarını paylaşırken, Mavi-Beyazlı ekip son derece kötü bir performans ortaya koyunca turnuvaya veda etti.

Forlan’ın penaltı kaçırdığı karşılaşmada yenik duruma düşen Uruguay, 1-1’lik skoru yakalamasına rağmen, oyun temposuna hiç ayak uyduramadı. Özellikle ikinci yarı tamamen Brezilya’nın kontrolünde geçti. Bu anlarda Muslera, kalesinde tek başına direndi.

Neymar’ın bir pozisyonunda yüzde yüzlük gol fırsatını önlemeyi başaran 27 yaşındaki kaleci, son dakikalarda kornerden gelen topta ise tereddüt yaşayınca, Paulinho’nun kafa golüne engel olamadı. Muslera’nın bu golden sonraki korner pozisyonlarında kalesinden çıkarak ceza sahasına koşması, hatta son topta gole çok yaklaşması ise maçın unutulmaz anlarından biriydi.