Muslera'nın yerine o geliyor!

Galatasaray, İngiliz devlerinin takibindeki Muslera’nın ayrılma ihtimali nedeniyle, S.Liege’de oynayan milli file bekçisi Sinan Bolat’ı şimdiden listeye aldı.

Musleranın yerine o geliyor!
26 Ocak 2013 Cumartesi 10:42 tarihinde eklendi, 1.009 kez okundu.

 

Galatasaray yönetimi, son dönemde İngiltere’den cazip teklifler alan ve “Sezon sonunda kulübüm de izin verirse, gitmek isterim” diyen Fernando Muslera’nın yerini doldurmak için, şimdiden kolları sıvadı.

Chelsea ve Manchester United gibi devlerin transfer listesinde olan ve İspanyol kulüplerinin de ilgisini çeken Uruguaylı kaleciyi, sezon sonu 20 milyon Euro bedelle satmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, Belçika’nın Standard Liege kulübünde forma giyen milli kaleci Sinan Bolat’a kancayı taktı. 24 yaşındaki genç kalecinin sezon sonunda kulübüyle sözleşmesinin sona ereceği ve bonservis bedeli ödenmeden transfer edilebileceği öğrenilirken, milli file bekçisinin de Aslan’a gelmeye istekli olduğu bildirildi.
 
FERNANDO’YA SÖZ VERİLDİ
Başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde Muslera’yı sezon ortasında satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını belirtip, ederini bulduğunda satabileceklerinin altını çizmişti.

Yönetimin bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde boy göstererek piyasası tavan yapan Uruguaylı kaleciyi, sezon sonu için satış listesine koyacağı ve bu konuda İngiltere hayalleri kuran Muslera’ya da söz verildiği ortaya çıktı. Gelecek yıllarda uygulanacak yabancı kısıtlaması nedeniyle yabancı hakkını kaleciden yana kullanmak istemeyen Cimbom, Sinan’ı bu yüzden tercih ediyor.

Habertürk