Müslüm Gürses'e büyük ayıp

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, Gürses'in bazı kıyafetlerini Darülaceze'ye verdiğini ancak eşyaların 'çok eski' denilerek geri gönderildiğini açıkladı.

Müslüm Gürsese büyük ayıp
30 Nisan 2013 Salı 12:08 tarihinde eklendi.

 

Müslüm Gürses'in 30 yıllık eşi Muhterem Nur, eşinin ölümünün ardından yaşadıklarını Kanaltürk'teki 2. Sayfa programında anlattı.
 
Gürses’in mezarını her gün ziyaret ettiğini söyleyen Nur, “Öldüğüne inanamıyorum. Sanki konserde, turnede. Bir anda çıkıp gelecekmiş gibi” dedi.
 
Eşinin bazı eşyalarını Darülaceze’ye verdiğini de söyleyen Muhterem Nur “Kıyafetlerinin bir bölümünü Darülaceze'ye göndermiştim. 'Bunlar çok eski' diye postaladılar. Halbuki eski değildi. Çünkü Müslüm titiz ve temiz bir adamdı. Ben de o eşyaları memleketi Şanlıurfa'ya göndereceğim" dedi.
 
Gürses’in geride çok büyük bir miras bırakmadığını da belirten Nur, “Fazla para kazanan biri değildi ki. Parada pulda gözü yoktu. Ama bana yetecek kadar para var. Keşke yaşasaydı da tek kuruş paramız olmasaydı. Birlikte gecekonduda otursaydık."
 
SON SÖZLERİ: BENİ EVE GÖTÜR
Muhterem Nur, programda Müslüm Gürses’le son konuşmasını da anlattı: "Yılbaşından 2 gün sonraydı. Ellerimi tuttu. 'Beni eve götür' dedi. Son konuşmamızdı. Eşimin elleri ve ayakları çok güzeldi. Onları tuttum ve odadan çıktım"