Müslüm Gürses’in mezarlığına ziyaretçi akını

Arabesk müziğinin ünlü ismi Müslüm Gürses’in toprağa verilmesinin ardından, mezarlık bugün hayranlarının akınına uğradı. Gürses hayranları bol bol dua etti.

Müslüm Gürsesin mezarlığına ziyaretçi akını
05 Mart 2013 Salı 16:17 tarihinde eklendi, 1.258 kez okundu.

 

Sanatçı Müslüm Gürses geçtiğimiz Pazar günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Gürses’in naaşı çok sayıda hayranının Tekbir sesleriyle toprağa verilmişti. Gürses’i Türkiye’nin dört bir yanından gelen sevenleri son yolculuğuna uğurlamıştı. 
 
Gürses’in toprağa verilmesinin bir gün sonra sevenleri mezarlığa akın etti. Çok sayıda seveni, Gürses’in mezarı başına gelerek dua etti. 
 
Dün cenaze namazına gelemediği için bugün Gürses’in mezarını ziyaret ettiğini ifade eden Sedat Şirvanlı, “Milletimizin başı sağ olsun. Böyle bir insan bir daha gelmez. Çok üzüntülüyüz.” dedi.
 
Müslüm Gürses’in cenazesine katılmak için Mersin’den geldiğini ifade eden Bahattin özdağı ise Gürses’in büyük bir hayranı olduğunu kaydederek, “Büyük bir çınarı kaybettik. Çok önemli bir isimdi. Allah rahmet eylesin.” ifadelerini kullandı. 
 
Bu arada Müslüm Gürses’in mezarlıkta isminin ve doğum ile ölüm tarihinin yazılı olduğu tahtaya ‘Bahri sana selam yolladı’ ve ‘Baba mekanın cennet olsun’ yazılarının yazılı olduğu dikkat çekti.