Muş’ta iş makineleri yakıldı

Muş merkeze 8 kilometre mesafede, kara yollarının asfalt çalışmasında kullanılan bir kamyon ve 2 asfalt aracı, kimliği belirsiz şahıslar tarafından yakıldı

Muşta iş makineleri yakıldı
02 Eylül 2014 Salı 10:59 tarihinde eklendi.

Olay, Muş-Diyarbakır kara yolu üzerinde, Muş Alparslan Üniversitesi kampus yerleşkesi yakınlarında gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İş makinalarındaki yangın, olay yerine çağrılan Muş Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Ateşe verilen iş makinelerinde meydana gelen hasar ise gündüz belli oldu.

Araçlara bekçilik yapan N.K., silahlı 2 kişinin, araçların yanına gelerek kendisinden sesiz olmasını istediğini ve işvereninin kendilerine destek vermediği gerekçesiyle benzin dökerek iş makinelerini yaktıklarını iddia etmişti. Kendisinin ölümle tehdit edildiğini iddia eden N.K., “Gece saat 23.30 sularında 2 silahlı kişi geldi. Eğer karşılık verirsen seni öldürürüz. Senin patronun bize destek vermedi ve makineleri yakacağız dediler. Daha sonra yanlarında getirdikleri 3 pet şişedeki benzini araçlara döküp yaktılar. Çalıştığımız şantiyeye haber verdik ve daha sonra itfaiye gelip söndürdü.” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


CİHAN