Mustafa Akçay O'nu istiyor

Trabzonspor transferde kadrosuna katmak istediği yıldız isimlerle görüşmelerini sürdürürken teknik direktör Mustafa Akçay, yönetimden yardımcılarına izlettiği Brezilyalı Aloisio'nun alınmasını istedi.

Mustafa Akçay Onu istiyor
01 Ocak 2014 Çarşamba 14:55 tarihinde eklendi.
DEVRE ARASI KAMPINA KADAR
 
Antalya'da başlayacak devre arası kampına kadar transfer çalışmalarına son vermek isteyen Trabzonspor yönetiminin yıldız bir oyuncuyu takıma kazandırmak için temaslarını hızlandırdı. Teknik direktör Akçay, Brezilya'nın Sao Paulo takımında forma giyen 25 yaşındaki Alaisio Dos Santos'un transferi konusunu gündeme getirdi.
 
Daha önce yardımcılarına birkaç kez Alaisio'yu izleten Mustafa Akçay'ın aldığı olumlu raporlar üzerine kendisinin de izlediği Brezilyalı oyuncu için alınması halinde çok ciddi katkı sağlayacağı yönünde raporunu yazdığı ve talebini de yönetim kuruluna ilettiği belirtildi.
 
Sao Paulo formasıyla 62 maçta 22 kez fileleri sarsan Alaiso Dos Santos'la Çin'in Shandong Luneng takımının da ilgilendiği öğrenildi. Mustafa Akçay'ın ayrıca orta sahaya da bir takviye yapılması konusunda ısrarcı olduğu kaydedildi. Forvet hattına yıldız bir isim takviye etmek isteyen yönetimin ise Aloisio'yu alternatif olarak transfer etmeyi düşündüğü öğrenildi.
 
AKÇAY TATİLE ÇIKMADI
 
Bu arada futbolcularına 7 gün izin veren teknik direktör Akçay izine çıkmayarak kendisini Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne kapattı. Sezon başından itibaren izledikleri futbolcuları tekrar gözden geçiren Mustafa Akçay'ın 1461 Trabzon teknik ekibiyle de bir görüşme yaparak pilot takımdan devre arası kampına çağıracağı isimleri belirleyeceği bildirildi. Mustafa Akçay, tüm oyuncularını arayarak yeni yıllarını kutladı ve kendilerine dikkat etmelerini istedi.
 
YÖNETİM MADDİ KAYNAK ARAYIŞINDA
 
Görevi devraldıktan sonra maddi anlamda ciddi zorluklar çeken Trabzonspor Yönetim Kurulu, devre arasındaki transfer sezonunda yapılacak transferler için maddi kaynak arayışını sürdürüyor. Bir çok Trabzonlu işadamı ile temasa geçen bordo mavili yöneticiler, kadroda düşünülmeyen oyuncuları da göndererek kulübe maddi bir kazanç sağlamak istiyor. Yönetimin yapımına devam eden Akyazı Projesi için de sponsor görüşmelerini sürdürdüğü ve buradan kulüp kasasına çok ciddi miktarda bir girdi sağlanmasının hedeflendiği belirtildi.