Mustafa Denizli, Trabzonspor'a gelmeyecek

Trabzonspor'un Mustafa Akçay'dan boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Denizli'nin getirileceğine dair basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Mustafa Denizli, Trabzonspora gelmeyecek
11 Şubat 2014 Salı 19:36 tarihinde eklendi.


Denizli'nin teknik patronu olduğu Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımı basın sözcüsü Hüseyin Cebrailoğlu, Cihan Haber Ajansına(Cihan) telefonla bilgi vererek, konunun sadece bir yakıştırma olduğunu söyledi.

Cebrailoğlu, söz konusu haberlerle ilgili Denizli ile görüştüğünü, tecrübeli teknik adamın Trabzonspor adına konuyla ilgili kendisini arayan kimsenin olmadığını bildirdiğini söyledi. Cebrailoğlu, Denizli'nin kendisinin aranması durumunda da herhangi bir değişikliğin söz konusu olmadığını, Hazar Lenkeran'la 1,5 yıl daha sözleşmesi ve gerçekleştirecek birçok projesinin olduğunu söylediğini kaydetti.

Trabzonspor, Avni Aker'de alınan 4-2'lik Akhisar mağlubiyetinden sonra teknik direktör Mustafa Akçay ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışına girdi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 'Trabzon'un büyüklüğünü kaldıracak, deneyimli ve başarılı bir teknik adamla çalışmak istiyoruz' şeklindeki açıklamasından sonra medyada bordo mavili yönetimin Hazar Lankeran takımını çalıştıran Mustafa Denizli ile görüştüklerine dair haberler yer almıştı. 


CİHAN