Mustafa Denizli'ye büyük şok!

Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı İran'ın Persepolis takımı, tecrübeli teknik direktörden alacaklarını tahsil edemediğini öne sürerek Denizli'yi FIFA'ya şikayet etmeye hazırlandığını bildirdi.

Mustafa Denizliye büyük şok!
18 Ağustos 2013 Pazar 20:41 tarihinde eklendi.
Persepolis'in hukuk işlerinden sorumlu danışmanı Mustafa Şükri, yaptığı açıklamada, Denizli'nin borcunu ödemek için ek süre istediğini ancak bunun kulüp yönetimince kabul göremeyeceğini söyledi.

İran'ın yarı resmi Fars ajansına konuşan Şükri, konula ilgili hem FIFA ve hem Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde girişimde bulunacaklarını ifade etti. Şükri, "Denizli ile yaptığımız son görüşmede bize olan borcunu ödemek için alacaklı olduğu eski takımından kendisine ödeme yapılmasını beklediğini ifade etti. İki aylık bir ek süre talebinde bulundu, fakat biz bugüne kadar yeterince kendisini idare ettik ve bir an önce borcunu kapatmasını istedik. Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na iletilmesi için İran Futbol Federasyonu'na bir mektup sunduk. Ayrıca FIFA'ya göndermek için de bir şikayet dilekçesi hazırladık. Denizli'nin bahaneleri kabul edilemez" açıklamasında bulundu.
 
Deneyimli teknik adam, 2011 yılında Persepolis ile 1,5 yıllık anlaşma imzalamasına rağmen geçen yılın haziran ayında ailevi nedenlerini gerekçe göstererek anlaşma süresi dolmadan takımdan ayrılmıştı.

DHA