Mustafa Topaloğlu kırdı geçirdi

Beşinci kez yayına başlayan ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yarışmasının yeni fenomeni Mustafa topaloğlu.İşte Mustafa Topaloğlu'nun adada yaptıkları...

Mustafa Topaloğlu kırdı geçirdi
19 Mart 2012 Pazartesi 12:50 tarihinde eklendi, 2.142 kez okundu.

 

Dominik Cumhuriyeti'nde başlayan yarışmada Sibel Tüzün, Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Doğuş gibi ünlüler gönüllülere karşı yarıştı.
 
Gönüllüler, yapılan ilk yarışmalarda birinciliği elden bırakmazken, Survivor'ın en ilginç ünlüsü Mustafa Topaloğlu'nun halleri ise dün geceki bölüme damgasını vurdu.
 
Uzaylı türkücü 'Survivor anlatılmaz, çizmekle izah edilmez, gezmekle bilinmez. Burası enteresan bir olay, yaşamadan bilinmez. Öyle bir orman ki, bu orman manyak bir orman' diyerek Survivor adasını tanımladı.
 
HERKESİ KIRDI GEÇİRDİ
 
Adaya gelmeden önce dua ettiğini söyleyen Topaloğlu "Gelmeden önce de dua ettim. 'Ey hayvanlar ben sizi bir hayvan olarak değil bir canlı olarak gördüm. Bizim size bir zararımız olmaz, sizinde bir zararınız olmasın' diye ülkemden buraya seslendim. Anlamışlarsa anlamışlardır. Anlamadılarsa ben ne yapayım." dedi.
 
İlk bakışta Hindistan cevizinin ne olduğunu anımsamayan Topaloğlu, eline aldığı Hindistan cevizini dikkatli bir şekilde inceledi. Hindistan ceviziyle tanışan Topaloğlu adada bulunan gönüllülere Hindistan cevizinin reklamını da yapmayı ihmal etmedi. 'No taze fasulye, no kuru fasulye, happy ceviz 'diyen Topaloğlu 'No patlıcan musakka, no karnıbahar, no domates, no biber 'sözleriyle herkesi güldürdü.
 
Mustafa Topaloğlu'nun ilginç halleri yarışma devam ederken twitter üzerinden yapılan yorumlarla trend topic listesine girdi.
 
İşte Topaloğlu hakkında yapılan ilginç yorumlardan bazıları;
 
Hazal Kaya; Her şeyine iddiaya varım Mustafa Topaloğlu kaşlarını aldırmış!
 
Hakan Hatipoğlu; İnternetten Survivor'a bakıyordum yayın dondu sandım kapattım. Meğer Mustafa Topaloğlu konuşuyormuş.
 
Seren Fosforoğlu; Topaloğlu kaş yapayım derken göz çıkarmış :)
 
Nagehan Karaman; Mustafa Topaloğlu; "Atımı Sürdüm Bayıra Gidiyorum Survivora Ne Olacak Bilmiyorum Tanrım Sen Bizi Koru Ya"
 
Anıl Tomurcuklu; Benzersiz bir yaşam formu: Mustafa Topaloğlu
 
Cengiz Altunlu; En iyisini Topaloğlu yapıyor hiç bir şeye karışmıyor.