Müşteri kavgası güvenlik kamerasında

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde komşu iki restoran çalışanları arasında turistlerin gözü önünde çıkan kavgada 2 kişi bıçak darbeleriyle yaralandı. Kavga anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

11 Nisan 2013 Perşembe 19:30 tarihinde eklendi.

 

Kadıpaşa Mahallesi'nde restoran işleten 33 yaşındaki Metin Aldemir, öğle saatlerinde müşterilerine servis yaptığı sırada, iddiaya göre komşu restoranın işletmecisi V.D.'nin sözlü tacizine uğradı.

Metin Aldemir'in de karşılık vermesi üzerine ikili arasındaki tartışma, kavgaya dönüştü. V.D.'nin Metin Aldemir'e tokat atmasının ardından iki restoranın çalışanları kavgaya karıştı. V.D'nin yanında çalışan S.D. ve K.D. ile Aldemir'in çalışanları Zahid Uysal ve Abdurrahman Avcı, yabancı turistlerin bulunduğu sırada yumruk yumruğa kavga etti.
 
Büyüyen kavgada restorandaki turistler kaçarak uzaklaştı. Masa ve sandalyelerin havada uçuştuğu, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada, Abdurrahman Avcı ve Zahid Uysal bacaklarından bıçaklandı. V.D. ile çalışanları, dövdükleri Metin Aldemir'in restoranındaki masa, sandalye ve el yapımı gemi maketini de parçaladı.
 
Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle taraflar ayrıldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar Abdurrahman Avcı, Zahid Uysal ile dövülen Metin Aldemir, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis, V.D., S.D. ve K.D'yi gözaltına aldı.
 
Metin Aldemir'in ortağı Hakan Çimen, V.D.'nin sürekli kendilerine hakaret ettiğini, sözle taciz ettiğini iddia etti. V.D.'nin müşterilerinin gözü önünde kendilerine saldırdığını belirten Çimen, "Hem arkadaşlarımızı bıçakladılar, hem de işyerimize zarar verdiler. Olay olduğu gibi güvenlik kamerasına yansıdı" dedi. 

DHA