"Mutevazi davranacağız"

Tromsö Teknik Direktörü Agnar Christensen, Avrupa kupalarında oynamayı seven bir takımının olduğunu belirterek, sonuca olumlu baktıklarını söyledi.

Mutevazi davranacağız
28 Ağustos 2013 Çarşamba 22:50 tarihinde eklendi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak Tromsö'de teknik direktör Agnar Christensen ve futbolcu Miika Koppinen mücadelenin oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

İstanbul'da hoş karşılandıklarını dile getirerek başladığı konuşmasında Norveçli teknik adam, "Çok güzel bir ülkeniz var. Beşiktaş maçı bizim çin zor olacak. Beşiktaş güçlü bir takım. Bizim de avantajımız bu tarz maçları, gece maçını Avrupa kupalarını seven takımımız olması. Mutavazi davranacağız; sonuca gelince olumlu bakıyoruz." şeklinde konuştu.

Tromsölü futbolcu Miika Koppinen ise zor bir maç olacağını kaydederek, şöyle konuştu: "Çünkü deplasmanda oyunyoruz; ama iknasız değil. Bütün takım hazır, bekleyip sonucu göreceğiz."

TROMSÖ, HAZIRLIKLARINI OLİMPİYAT STADI'NDA TAMAMLADI

Tromsö basın toplantısı öncesinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlarken, futbolcuların oldukça neşeli olması dikkatlerden kaçmadı.


CİHAN