"Mutlaka transfer yapmalıyız"

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligde kalmak için mutlaka transfer yapmaları gerektiğini söyledi.

Mutlaka transfer yapmalıyız
31 Ocak 2014 Cuma 23:17 tarihinde eklendi.


Takımının Beşiktaş'a desplasmanda 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, ilk yarının Beşiktaş'ın üstünlüğü ile geçtiğini belirterek, "Bunda rüzgara karşı oynamanın etkisi de oldu. İlk yarıyı golsüz bitirsek veya ikinci yarının başında beraberlik golünü atsak durum değişebilirdi. 3-0 olduktan sonra 3-2'yi bulduk. Son 20 dakika iyi oynadık. En azından bu skor gelecek hafta için iyi bir motivasyon kaynağı olacaktır." dedi.

Hikmet Karaman, gelecek hafta düşme hattında bulunan Çaykur Rizespor ile bir final maçı oynayacaklarını kaydetti.

MUTLAKA TRANFSER YAPMALIYIZ

Tecrübeli hoca, transferin yapılması gerektiğini vurgulayarak, "Bizim mutlaka transfer yapmamız lazım. Bize hazır oyuncu lazım. Kendi takımı ile hazırlık kampına dahi gitmeyen oyuncu bize birşey veremez. İstediğimiz oyuncuları da almakta zorlanıyoruz. Bunun zorluğunu yaşıyoruz. Ancak biz bunun altından kalkmak zorundayız. Ligde kalma umutlarını arttırmak için pazartesi'ye kadar bu transferi yapmalıyız. İşimizi şansa bırakmamak lazım. Transfer yapmalıyız." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Mehmet Akgün geçen hafta beklemedikleri bir yenilgi alınca Beşiktaş maçına farklı beklenti ile geldiklerini belirterek, "Biz buradan mutlaka puan almak istiyorduk. İlk yarının sonuna doğru basit bir gol yedik. İkinci yarının başında Murat Yıldırım'ın şutu direkten döndü o pozisyon gol olsa çok farklı olacaktı. Sonrasında 3-0 geriye düştük. Oyundan kopmadık. Sonrasında 3-2'ye getirdik. Hakem biraz daha uzatsaydı beraberliği yakalayabilirdik." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan kaleci Jorgacevic ise "Maça çok yazık oldu. Bir sürü gol pozisyonuna girdik bunlardan yararlanamadık. 46. dakikada çok net bir gol pozisyonundan yararlanamadık. Sonrasında durum 3-0 olsa da pes etmedik. Biraz daha süre olsaydı beraberliği bile bulabilirdik." dedi.


CİHAN