Mutlu'nun annesinden Sibel Can'a sitem

Bir ses yarışmasında dikkat çektikten sonra erkek arkadaşının silahlı saldırısı sonucunda ağır yaralanan Diyarbakırlı 19 yaşındaki Mutlu Kaya, zor günler geçiriyor.

Mutlunun annesinden Sibel Cana sitem
02 Temmuz 2015 Perşembe 17:39 tarihinde eklendi.
Bir ses yarışmasında dikkat çektikten sonra erkek arkadaşının silahlı saldırısı sonucunda ağır yaralanan Diyarbakırlı 19 yaşındaki Mutlu Kaya, zor günler geçiriyor. 
 
Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi'nde 38 gün sonra gözlerini açan Kaya, etrafına gülücükler saçtı. Ancak bu gülücükler yerini son günlerde gözyaşlarına bıraktı aldı. Aile, kızlarının fizik tedavi için GATA'ya (Gülhane Askeri Tıp Akademisi) sevkini istiyor.
 
Habertürk'ün haberine göre, GATA'ya gidemediğinden sakat kalacağı endişesi yaşayan Mutlu Kaya, son günlerde sürekli ağlamaya başladı. Konuşma güçlüğü çeken Kaya, yeme ve içmeden kesildiği için 5 kilo kaybetti.
 
'BENİ EN ÇOK SİBEL CAN ŞOK ETTİ'
 
Kızının ayağa kalkması için bir an önce GATA'ya sevk edilmesi gerektiğini ifade eden Hanım Kaya, "Doktorları burada artık pek fazla bir şeyin yapılamayacağını söylediler. Ayağa kalkabilmesi için GATA'da fizik tedavi görmesi gerektiğini söylediler. Henüz bir işlem yapılmadı. Mutlu, sakat kalacağı korkusuyla sürekli ağlıyor. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra üzüntüden 5 kilo kaybetti. Onu ikna edemiyorum. Gözlerim önünde eriyor" dedi. Sanatçı Sibel Can'a sitem eden Kaya, "Buraya gelen herkes gittikten sonra bir daha bizi sormadılar. Beni en çok Sibel Can şok etti ve üzdü. Kızım vurulduktan sonra hastaneye gelip geçmiş olsun ziyareti yaptı. Yanımızda olacağını söyledi. Ancak gittikten sonra bir daha ne aradı ne de sordu" diye konuştu.

Radikal