Müzeyyen Senar yarın taburcu edilecek

Bodrum'da, ''üriner sistem enfeksiyonu'' nedeniyle hastaneye kaldırılan Türk Sanat Müziği Sanatçısı Müzeyyen Senar'ın tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi.

Müzeyyen Senar yarın taburcu edilecek
02 Ağustos 2012 Perşembe 14:41 tarihinde eklendi, 1.012 kez okundu.

 

Senar'ın kaldırıldığı özel hastanenin yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Abdullah Servet, düzenlediği basın toplantısında, iki gün önce hastanelerine getirilen Senar'ın ilk tetkiklerinde ''üriner enfeksiyon'' ve ''safra kesesi iltihabı'' tanısı ile tedavisinin yapıldığını söyledi. 
     
Ateşi düşen Senar'ın bugün taburcu edilmesinin öngörüldüğünü belirten Servet, ''Ama biliyorsunuz ileri yaştaki hastalarda ufak tefek sorunlar çıkabiliyor. İdrar yeterince çıkaramadığı için sıvı verildi. O yönden böbrek çalışması iyi. Biraz solunum sıkıntısı var. Bu nedenle tedavisinin devamını uygun gördük. Ta ki rahatlayıp sorunlar ortadan kalkıncaya kadar. Şimdi akciğerle ilgili bir sorun var. Bu yönde de tedavisine devam ediyoruz'' dedi. 
     
Senar'ın ve ailesinin moralinin iyi olduğunu anlatan Servet, ''Beslenmesi oral olarak iyi. Biz aylık kontrollerini yapıyorduk. Şimdiye kadar bir problem yoktu. Eskiden gelen kalp ve yüksek tansiyon hastalıkları yönünden bir komplikasyon yok. Normal düzeyde...'' diye konuştu. 
   
 Servet, Senar'ın yarın taburcu edilebileceğini kaydetti.