Nadal rakip tanımıyor

Roma Master Tenis Turnuvası'nda ilk finalist Rafael Nadal oldu. İspanyol tenisinin 1 ve 2 numarasını karşı karşıya getiren maçı Nadal, 7-6 ve 6-0’lık setlerle 2-0 kazanarak finale yükseldi.

Nadal rakip tanımıyor
19 Mayıs 2012 Cumartesi 21:23 tarihinde eklendi, 1.408 kez okundu.

 

Roma Master Tenis Turnuvası'nda ilk yarı final İspanyol tenisinin 1 ve 2 numarası Rafael Nadal ile David Ferrer'i karşı karşıya getirdi.
 
En son bu turnuvada 2010 yılında finalde karşılaşan 2 tenisçiden o maçı da kazanan Rafael Nadal finale yükselen taraf oldu.
 
Rafael Nadal'ın ilk servis oyununda 8 kez servis kırma şansı yakalayan Ferrer bunları kullanamasa da Nadal'ın bir sonraki servis oyununda servis kırdı ve 3-1 öne geçti. Ama Rafael Nadal bir sonraki oyunda servis kırarak buna karşılık verdi.
 
Bu noktadan sonra Ferrer bir kez servis kırma şansı yakalasa da bunu değerlendiremedi ve set tie-break'e gitti. Tie break'i kazanan Nadal setlerde 1-0 öne geçti. 2. sete ilk seti tie break'te kaybetmenin moral bozukluğu ile başlayan Ferrer üst üste basit hatalar yaptı.
 
Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Rafael Nadal seti 6-0 kazanarak finale yükseldi. Rafael Nadal böylece üst üste toprak kortta oynadığı 39. yarı finalini de kazanmış oldu.

NTVSPOR