Naim Süleymanoğlu Hakan'a seslendi; ''Kaçma, gel teslim ol''

Efsane halterci Naim Süleymanoğlu, FETÖ'yle ilgili bomba açıklamalarını sürdürüyor. Özellikle ABD'ye kaçan ve hakkında tutuklama kararı çıkartılan Hakan Şükür'e seslenen Süleymanoğlu,

Naim Süleymanoğlu Hakana seslendi; Kaçma, gel teslim ol
24 Ağustos 2016 Çarşamba 09:27 tarihinde eklendi, 1.031 kez okundu.
Efsane halterci Naim Süleymanoğlu, FETÖ'yle ilgili bomba açıklamalarını sürdürüyor. Özellikle ABD'ye kaçan ve hakkında tutuklama kararı çıkartılan Hakan Şükür'e seslenen Süleymanoğlu, "İnsan memleketinden kaçar mı? Gel teslim ol. Kanunun, adaletin önüne çık. Yargılan, ne biliyorsan anlat. İnsanlar öğrensin bilsin FETÖ'yü.." dedi.
 
Naim Süleymanoğlu, FETÖ yapılanmasıyla ilgili yaşadıklarını anlattı: "2000'li yıllarda bir gece de bana yüklü bir vergi borcu çıkardılar. Ne olduğunu anlamadım, bana hiçbir tebligat yapılmadan direkt evimin önünden arabamı alıp götürdüler. Komşularıma rezil oldum. 'Nereye götürüyorsunuz' dedim, 'Alırsın sonra' diye dalga geçer gibi yanıt verdiler. Kırcaali'de evimin dibine okul yaptılar, bilmem hala duruyor mu? Ancak Türk çocuklarını değil gariban Bulgarları alıp devşirme yapıyorlardı. Kullanıyorlardı. Neden Türkleri değil de yabancıları okutuyorlardı anlamadım. Açıkcası yıllardır ne yapmak istediklerini de kimse çözemiyordu ama herkes amaçlarının ne olduğunu artık anladı. Gülen, milletin karşısında ağlayıp, zırlayarak din sömürüsü yapıyordu sürekli. Hakan Şükür, Türkiye'ye mal olmuş bir isim ama şimdi düştüğü hallere bakın. Acı.. Neden kaçıyor, gelsin ifadesini versin, 'Bir hata yaptım' desin. İnsanın kendi memleketi gibi var mı? Ben Kırcaali'yi gidip görmesem yapamam. İstanbul'dan Bursa'dan Keşan'dan uzak duramam ki..."
 
ADIMI DÜNYA BİLİYOR
 
"Adımı 2012 Olimpiyatları'nda Londra'da metro istasyonuna verdiler. Gülen videoda benim adımı bile söyleyememiş. Benim ismim Naim Süleymanoğlu... Ben, bana verilmek istenen başka isimleri reddedip Türkiye'ye kaçtım. Ben Türküm, annem hala Kırcaali'de yaşar. Sık sık gidip elini öper, duasını alırım. Oralar da bizim topraklarımız. Gülen, beni sevmeyebilir lafım yok ama ben Türk bayrağını uluslararası arenalarda defalarca göndere çektirdim, İstiklal Marşımızı dünyaya dinlettim. Bana saygısızlık yapmaya hakkı yok."
 
"NAİM KİMMİŞ, HAKAN ŞÜKÜR VARKEN!"
 
FETÖ örgütündeki Naim Süleymanoğlu düşmanlığı sistematik bir şekilde işlenmiş. FETÖ çetesinin isimlerinden olduğu iddia edilen Türker Turan Yıldız'ın; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda görevli iken Naim Süleymanoğlu'nun hayatından kesitler sunan "Arda Boyları" isimli film projesini engellediği ortaya çıktı. Projenin TRT dahil birçok kurumdan destek almasına engel olan Yıldız, "Naim de kimmiş, biz Hakan Şükür'ün filmini yapalım asıl" diyerek projeyi veto etti. Los Angeles'ta kurulu Nacar Film sahibi Denizhan Nacar kendilerinin ve Naim Süleymanoğlu'nun defalarca FETÖ yapılanması tarafından engellendiğini belirtti. Bakan Faruk Nafiz Özak'ın desteklerine rağmen bakanlıktaki FETÖ yapılanması, Naim Süleymanoğlu'nu Halter Federasyonu'na seçtirmedi.
 
TFF ESKİ ASBAŞKANI FETÖ'CÜ HAYRANI ÇIKTI
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski Asbaşkanı, TFF Yönetim Kurulu eski üyesi ve Milli Takımlar eski Sorumlusu Ayhan Bermek'in azılı bir FETÖ'cü hayranı olduğu ve devlete, hükümete meydan okuduğu ortaya çıktı. Bermek, FETÖ'nün kanalı Bugün TV'de kaçak işadamı İhsan Kalkavan ile katıldığı 2014'teki programda FETÖ terör örgütü ve liderine övgüler yaptı. Ayhan Bermek, "Türkiye bir buçuk sene içerisinde 3 seçim görecek. Bir tanesi bir ay içinde, daha sonra Reis-i Cumhur, daha sonra ise genel seçimler olacak. Bu lügatlar ve hakaretlerle oraları görmesi çok zor. Fetullah Gülen Hocaya, o güzel ve özel insana, bunları nasıl söylüyorlar anlamak imkansız… Bu hareket masum doğmuştur, bu günlere masum gelmiştir ve masum yarınlara gidecektir. Kim ne derse desin onun masumiyetini kirletemez.. TUSCON Başkanı'nın (Yakın bir gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsvedde, kimlerin asıl olduğunu herkes görecek) yapmış olduğu konuşmanın altına imzamı atarım. Siyaset para kazanma yeri değil, kazanmak isteyen iş hayatına girsin. O konuşma ayakta alkışlandı. Yani hizmet grubu dağılmaz. Tehdit bize fıs gelir. Hizmet dünyasının içindeki herkes, gereğini yapar. Bu fedakarlıksa fedakarlık, eza çekmekse eza çekmektir" diyerek adeta FETÖ'nün avukatlığını yapmış. 

Sabah