Namaz hayatlarını kurtarmış

Cilvegözü'deki patlamanın hedefi olduğunu savunan Sabra, namaz kılmak için verdikleri molanın hayatlarını kurtardığını söyledi.

Namaz hayatlarını kurtarmış
12 Şubat 2013 Salı 23:16 tarihinde eklendi.

 

Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı'nda meydana gelen patlamayla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Beşar Esad'a muhalif grup Suriye Ulusal Konseyi'nin Başkanı George Sabra, çarpıcı açıklamalarda bulundu. CNN International'a konuşan Sabra, saldırının hedefinin kendileri olduğunu savundu. Sabra, patlamanın meydana geldiği 14.37'de orada olmamalarının nedeninin ise namaz kılmak için mola vermeleri olduğunu kaydetti.
 
NAMAZ HAYATLARINI KURTARMIŞ
 
İçinde kendisinin de bulunduğu 13 kişilik bir grupla Özgür Suriye Ordusu komutanlarını ziyaret edeceklerini ifade eden Sabra, namaz kılmak için durduklarını belirterek, "Grubumuzda bulunanlardan bazılarının namaz kılması için yaklaşık yarım saat bir benzin istasyonunda durduk. Sınır kapısında bulunmamız gereken 14.37'de bu yüzden orada değildik. Namaz kılmak için durmamız hayatımızı kurtardı. Annem bana hep, ‘Allah’a emanetsin’ der. Belki de bu sefer Allah annemin dualarını kabul etti" dedi.

DHA