Napoli Juventus’a hafif geldi!

İtalya 1. Ligi Serie A 30. hafta mücadelesinde şampiyonluk mücadelesi veren Juventus, kendi sahasında konuk ettiği sezonun flaş ekibi Napoli’yi 3-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Napoli Juventusa hafif geldi!
02 Nisan 2012 Pazartesi 08:32 tarihinde eklendi.

 

İtalya 1. Ligi Serie A 30. hafta mücadelesinde zirve mücadelesi veren Juventus, sahasında bu sezonun flaş ekiplerinden Napoli'yi ağırladı.
 
Juventus Stadium'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-0 kazanarak lider Milan'ı takibini sürdürdü ve aralarındaki puan farkını korudu.
 
İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada Juventus'a galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Leonardo Bonucci, 75. dakikada Arturo Vidal ve 83. dakikada Fabio Quagliarella'dan geldi. Ligde gösterdiği başarılı performansla Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefleyen Napoli ise bu karşılaşmada etkili gözükmeyerek maçtan puansız ayrıldı.
 
Bu sonucun ardından Juventus, 62 puana yükselerek lider 65 puanlı lider Milan ile arasındaki puan farkını korudu. Napoli ise deplasmandaki bu mağlubiyetiyle 48 puanda kalarak Lazio'nun 3 puan gerisinde kaldı ve haftayı 4. sırada tamamladı.
 
Önümüzdeki hafta Juventus, Palermo deplasmanında ter dökecek. Napoli ise lig sıralaması için büyük önem taşıyan karşılaşmada Lazio deplasmanında mücadele edecek.