Napoli'de olay!

TRABZONSPOR'u desteklemek üzere Napoli'ye giden Türk taraftarlarla Napoli taraftarları arasında kentin bazı yerlerinde tartışmalar yaşandı.

Napolide olay!
26 Şubat 2015 Perşembe 22:17 tarihinde eklendi.
Bu sırada bazı Napoli taraftarlarınca darp edilen 8 Türk taraftar hafif şekilde yaralandı. Bordo – mavili taraftarlar hastanede kontrolden geçirilirken, birine 7 gün rapor verildiği belirtildi. Diğer olayda ise şehir turuna çıkan bir grup Trabzonspor taraftarının da bulunduğu otobüsün önü motosikletli bir grup tarafından kesildi, ancak olay büyümeden önlendi. Bu olayların ardından polis ekipleri iki ekibin taraftarlarının bir araya gelmemesi için önlemlerini sıklaştırdı. 
 
OTOBÜSE YABANCI CİSİM ATILDI 
 
Türk basın mensuplarını kaldıkları otelden San Paolo stadyumuna götüren otobüse şehir merkezinden geçerken yabancı bir cisim atıldı. Hızla olay yerinden uzaklaşan otobüsün yan kaportasına isabet eden cisim herhangi bir yaralanmaya ve zarara neden olmadı. YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 
 
Trabzonspor-Napoli karşılaşması nedeniyle İtalyan polisi kentte yoğun güvenlik önlemleri aldı. Taraftarlar stadyuma girerken iki ayrı kontrol noktasında aranırken, stadyum üzerinde sürekli bir helikopter güvenlik önlemleri kapsamında uçuş gerçekleştirdi. 
 
ERSUN YANAL FENERBAHÇE EŞOFMANLI 
 
Bu arada karşılaşma öncesinde stadyum içinde ve çevresinde dağıtılan NapoliGol isimli derginin Trabzonspor'un tanıtıldığı kısmında, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Fenerbahçe eşofmanlı geçen yıldan kalma fotoğrafının bulunması dikkat çekti. Napoli kulübü yetkilileri, derginin kendileriyle ilgisi olmadığını ve yerel bir gazete tarafından hazırlandığını belirtti. 
 
MEHMET EKİCİ İLK 11'DE 
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sakatlığı nedeniyle Napoli maçında oynamaması beklenen Mehmet Ekici'ye ilk 11'de görev verdi. Yanal ayrıca, Fatih Atik'i de ilk 11'de sahaya sürerken, Sefa Yılmaz ve Kevin Constant'ı yedek bıraktı. 
 
900 TÜRK TARAFTAR 
 
Trabzonspor'u desteklemek üzere Avrupa'nın çeşitli yerlerinden yaklaşık 900 taraftar San Paolo Stadyumu'ndaki yerini aldı. Napoli taraftarları ise maça beklenen ilgiyi göstermezken tribünlerin büyük bölümü boş kaldı.

DHA