Nasıl erkekleri düşlüyorlar ?

Başarılı, güzel ve ünlü kadınların kalbine giden yolda hangi kriterler olmalı? Hafta Sonu dergisi ünlü isimlere ideal erkek tarifini sordu

Nasıl erkekleri düşlüyorlar ?
10 Mart 2011 Perşembe 15:22 tarihinde eklendi, 3.767 kez okundu.

 

Özge Özpirinçci 
(Komik ve anlayışlı olsun)
Şirin yüzü ve sempatik tavırlarıyla izleyicileri kısa sürede kendisine hayran bırakan Özge Özpirinçci, genç yaşta iyi bir çıkış yakalayarak başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtladı. ‘Melekler Korusun’ dizisiyle adını duyuran Özpirinçci, Zülfü Livaneli’nin yönettiği ‘Veda’ filminde Fikriye karakteriyle de çok beğenilmişti. Engin Altan Düzyatan ile mutlu bir beraberliği olan güzel oyuncu, ideal erkeğini, “Komik, anlayışlı, dürüst, sıkboğaz etmeyen ve bana olan sevgisini gösterebilecek kadar cesur bir erkek” olarak tanımlıyor.
 
Merve Boluğur
(Beni eğlendirsin, aynı dili konuşalım)
‘Tatlı Cadı’ daki rolüyle büyük küçük herkesin sempatisini kazanan Merve Boluğur, yeni dizisi ‘Küçük Sırlar’da canlandırdığı ‘fettan kız’ rolüyle de çok beğeniliyor. Genç oyuncu enerjisi ve özgüveni yüksek erkeklerden hoşlanıyor. Ukala ve şımarık erkeklere tahammülü olma-dığını söyleyen Boluğur, “Kendisini ifade edebilmeli, beraber vakit geçirirken eğlenmeliyim ve aynı dili konuşmalıyım” diyor.
 
Aysun Kayacı
(Atletik ve olgun)
 ‘+18’ dizisinin yayından kaldırılmasıyla dinlenmeye çekilen Aysun Kayacı, ısrarcı ve baskıcı erkeklerden hoşlanmadığı gibi, kavga etmekten ve uzun telefon konuşmalarından da nefret ediyor. Kayacı, hayatına girecek erkek için, “Kendi işini kurmuş, kendi çabalarıyla bir yere gelmiş, ayaklarının üzerinde durabilen, tüketen değil, üreten ve boş vakti olmayan biri olmalı” diyor. Atletik, olgun ve kendine özen gösteren erkek de, Kayacı’nın ideal erkeğinin özelliklerinden.
 
Burcu Esmersoy
(Şık giyinsin bana özel yemekler yapsın)
NTV Spor’dan ayrılarak NTV’ye transfer olan sunucu Burcu Esmersoy, ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasındaki performansıyla her hafta kendisinden bahsettirmeyi başarmıştı. Kaliteli ve ses getiren projelerde yer alan başarılı sunucu, hayatına girecek erkekte dakiklik arıyor. Burcu Esmersoy, “Şık giyinmesini isterim. Ayrıca bana özel yemekler yaparak beni şımartabilir” diyor.