NATO, Londra’daki ‘palalı’ saldırıyı kınadı

İngiltere’nin başkenti Londra’da meydana gelen palalı saldırı neticesinde bir kişinin ölmesi ve iki kişinin yaralanması olayına NATO’dan kınama geldi

NATO, Londradaki palalı saldırıyı kınadı
23 Mayıs 2013 Perşembe 09:33 tarihinde eklendi.

İngiltere’nin başkenti Londra’da meydana gelen palalı saldırı neticesinde bir kişinin ölmesi ve iki kişinin yaralanması olayına NATO’dan kınama geldi. NATO Genel Sekreterliği’nden yapılan yazılı açıklamada, ‘‘Barbarca ve şok edici olayı kınıyoruz’’ sözlerine yer verildi.

İngiltere’nin başkenti Londra’da üç kişi cadde ortasında kimliği belirsiz 2 kişi tarafından pala ile saldırıya uğradı. Bu kişilerden birinin olay yerinde hayatını kaybettiği, diğer ikisinin ise yaralandığı bildirildi. Saldırganların polis tarafından ateş edilerek etkisiz hale getirildiği ve tedavi altına alındıkları belirtiliyor.

NATO, yaptığı yazılı açıklamada, İngiliz hükümeti ve halkı ile dayanışma içinde olduklarını belirterek, ‘‘Londra’da meydana gelen şüpheli terör saldırısı kesinlikle şok edici. Barbarca işlenen bu eylemi kınıyoruz. Bu tür saldırıların hiçbir haklı gerekçe olamaz’’ ifadelerine yer verdi.


CİHAN