Nazlıcan'a bakire raporu

İşadamı Halis Toprak ile kendisinden 54 yaş küçük Nazlıcan Tağızade’nin boşanma davasının son duruşmasında ilginç gelişmeler yaşandı.

Nazlıcana bakire raporu
20 Haziran 2011 Pazartesi 12:24 tarihinde eklendi, 1.770 kez okundu.

 

‘Gizli’ duruşmaya Halis Toprak’ın avukatları Turgut Tavşanoğlu ve Bülent Akar ile Nazlıcan Tağızade ’nin vekili Gülendam Atabay katıldı . Her iki tarafın hazır olan tanıklarının dinlendiği duruşmada ilk olarak Halis Toprak’ın tanığı Emine Üstün (52) dinlendi. 
 
Ev alırsam karılık yaparım Halis Toprak’ın 21 yıldır ev hizmetlerini gördüğünü belirten Üstün, görevi gereği çok yakınında bulunduğu patronunun bazı özel durumlarından bilgi sahibi olduğunu belirtti. Halis Bey’in, Nazlıcan ile evlenip, onu köşke getirdiği ilk zamanlarda genç eşine sürekli, ‘Kraliçem’ diye hitap ettiğini öne süren Üstün, “Evlenmelerinden bir süre sonra Nazlıcan’ın Halis Bey’e, ‘Bana ev alırsan sana karılık yaparım, almazsan yapmam’ dediğini kulağımla duydum. Ev meselesi yüzünden aralarında geçimsizlik başladı. Halis Bey yaklaştıkça Nazlıcan uzaklaştı.Halis Bey’in Nazlıcan’a karşı kötü bir davranışının olduğunu görmedim ” dedi. Üstün’ün ardından Halis Toprak’ın 4.5 yıldır yakın korumalığını yapan polis memuru Soydan Yalçın da Toprak lehine tanıklık yaptı. Duruşmaya “damgasını” ise Nazlıcan’ın annesi Şehirnaz Tağızade’nin birbirinden ilginç iddiaları vurdu: 
 
- Çocuğumu sürekli huzursuz ve mutsuz görünce, Nazlıcan’a bana açılması için baskı yaptım. Halis Bey’in kendisinden fanteziler istediğini, kabul etmediği için ondan eziyet gördüğünü söyledi. Kızımın söylediğine göre birlikte olmuşlar, ancak kızımın kızlığı bozulmamış. Kızım, halen bakiredir. Halis Bey, bu durumu da kızımın başına kakmış, “Sen kız değilsin. Kız olmadığın için seni bana vermişler” demiş. Kızımın anlattıklarından sonra hastaneye gittik. Doktor bize, Nazlıcan’ın kızlık zarının esnek yapıda olduğunu, cinsel birleşmeyle dahi bozulmayacağını, yalnızca doğum sırasında bozulabileceğini söyledi. Hastaneden “bakire ” raporu aldık. 
 
- Kızım, Halis Bey, sürekli fantezi istediği için onun odasına girmiyormuş . Odaya gitmek istediğinde ise “Teklifimi kabul edersen gel, etmezsen gelme” diyormuş. Bunları duyunca Halis Toprak’ın yanına gittim. “Kızıma böyle tekliflerde bulunuyormuşsun. Bu çirkin, ayıp bir şey” deyince, “Bu ayıp değil, normal bir şey. Her karı-koca yapabilir” dedi. Bu sözleri duyunca daha sert tepkide bulundum. Bu kez şaka yaptığını söyledi ve bir daha böyle bir teklifte bulunmayacağına dair söz verdi. Nazlıcan da konuşmalarımız sırasında yanımızdaydı. Nazlıcan’a da “Bir daha olmayacak” diye söz verdi. Ancak sözünde durmadı .
 
Sorunlar birikti intihar etti!
 
- Nazlıcan’a İngilizce öğretsin diye bir bayan getirmişti. Ancak Halis Bey, bu bayana, “Nazlıcan’la 2 saat ilgileneceksin. Diğer saatlerde benimle ilgileneceksin” demiş. Halis Bey’in hizmetiyle ilgilenen 2 kişi olmasına rağmen bu kadınla zaman geçirmesi, baş başa yemek yemelerini içine sindiremeyen kızım, diğer sorunlar da birikince intihara kalkıştı. Hastaneye götürüp, kurtardık. Dönüşümüzde Nazlıcan köşke alınmadı. Köşke alınmayınca, müştemilata, bizim yanımıza taşındı. Önceleri köşkte ne pişiyorsa bize de gönderiyorlardı. Daha sonra bunlar da kesildi. Halis Bey’in Fransa’da olduğu dönemde açılan davalarla da köşkten çıkarıldık. Yalnızca üstümüzü başımızı alıp, çıktık. Kızım bu nikahı mutlu bir yuva kurmak için yaptı.“

Vatan Gazetesi