NBA yıldızı THY standında

ABD'nin en büyük iş seyahat kongre ve fuarı GBTA'ya (Global Business Travel Association) katılan Türk Hava Yolları (THY), firmanın reklam yüzü dünyaca ünlü NBA yıldızı Kobe Bryant'ı ağırlayan standıyla fuarın ilgi odağı oldu.

NBA yıldızı THY standında
29 Temmuz 2014 Salı 10:19 tarihinde eklendi.
İş seyahat dünyasından 7 binin üzerinde üyesiyle 6 kıtada hizmet veren Global İş Seyahat Kuruluşu (GBTA) tarafından Amerika'nın Los Angeles kentinde düzenlenen fuarda, NBA yıldızı Kobe Bryant THY standını ziyaret ederek çekilişle belirlenen katılımcılarla 'selfie' fotoğraf çektirdi.
 
THYı ünlü futbolcu Lionel Messi ve NBA'nin yıldızı Kobe Bryant'la çektiği ve 'Dünya Daha Büyük. Keşfet!' sloganıyla yayınlanan reklam filminden yola çıkarak geliştirilen bir kampanyayla Kobe Bryant'ı GBTA standında hayranlarıyla buluştururken, dünyanın çeşitli yerlerinde fotoğraf çekme yarışına giren Messi ve Kobe'nin nihayetinde İstanbul Sultanahmet Camii önünde birlikte selfie pozu vermeleriyle son bulan reklam filminin fuarda yapılan kampanyasında 15 şanslı katılımcı NBA yıldızı Bryant'la selfie çektirdi.
 
Ayrıca fuara katılarak THY standına iş kartını bırakan ve çekilişe katılan şanslı hayranlara THY tarafından Kobe Bryant'ın imzalı fotoğrafı hediye edildi.
 
Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre bu yıl dördüncü defa 'Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi' seçilen Türk Hava Yolları, seyahat endüstrisinden 400'ün üzerinde sektör şirketinin yeni hizmet ve teknolojilerinin sergilediği GBTA fuarına bu yıl 'Gold Sponsor' olarak katıldı.
 
Yıllık 340 milyar doların üzerinde hacmiyle dünyanın önde gelen iş, seyahat ve organizasyon kuruluşu olarak bilinen GBTA Kongre ve fuarı bu yıl düzenlediği 80 farklı seminerde Google Seyahat Direktörü David Pavelko, sosyal medya ağı Twitter'ın kurucularından Biz Stone ve American Airlines CEO'su Doug Parker gibi önemli isimleri ağırlarken kongrenin sürprizleri arasında ünlü actor Kevin Spacey de yer aldı.