N'Diaye, Sunderland'de

Transfer gündemini meşgul eden Bursasporlu N'Diaye sonunda İngiliz takımı Sunderland'e gitti.

NDiaye, Sunderlandde
07 Ocak 2013 Pazartesi 13:41 tarihinde eklendi.
Bursaspor'un Senegal asıllı Fransız orta saha oyuncusu Alfred N'Diaye, İngiliz takımı Sunderland'a transfer oldu. Önceki gün akşam antrenmanına çıkmayan başarılı futbolcunun, takım arkadaşları ile yemek yiyerek vedalaştığı öğrenildi. 
 
Geçen sezon başında Fransa'nın Lancy takımından transfer edilen 22 yaşındaki futbolcu yeşil - beyazlı takımın yolları ayrılıyor. Sunderland takımının ısrarla istediği N'Diaye'nin transferinin bitmek üzere olduğu belirtildi. İngiliz takımının genç oyuncu için 4 milyon euro bonservis bedeli önerdiği, Bursaspor'un ise 4,5 milyon euro rakamından aşağı inmediği ifade edildi. 
 
Rakam üzerinde anlaşmaya çalışılırken, genç futbolcu ise önceki akşam yapılan antrenmana çıkmamıştı. Antrenmana çıkmamasında sakatlığı gerekçe gösterilen N'Diaye'nin akşam antrenmanından sonra takım arkadaşlarıyla yemek yediği ve vedalaştığı öğrenildi.  
 
Bu arada, İngiliz SkySports’un haberine göre Sunderland ile Bursaspor bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardı. Teknik direktör Martin O’Neil’ın istediği N’Diaye için Sunderland’in yeşil-beyazlı kulübe yaklaşık 4 milyon sterlin bonservis bedeli vereceği dile getirildi. 

CİHAN