Ne işin var Marsilya'da ?

Diawara hafta içi yaptığı açıklamada "Niang geri dönecek" demişti. Senegalli golcünün İzmir yerine Marsilya'yı desteklemeye gitmesi taraftarı kızdırdı.

Ne işin var Marsilyada ?
25 Nisan 2011 Pazartesi 13:42 tarihinde eklendi, 1.485 kez okundu.

 

Sarı lacivertli ekibin Senegalli olcüsü Mamadou Niang, geçtiğmiz akşam Marsilya-Montpellier arasında oynanan Fransa Kupası Finali'ni yerinde izledi. 1-0'lık Marsilya galibiyetiyle sonuçlanan ve Niang'ın eski takımının kupayı kaldırdığı karşılaşma sonrasında Niang soyunma odasına giderek eski takım arkadaşlarını tebrik edip coşkularına ortak oldu.
 
Niang yaptığı açıklamada ise Marsilya'yı çok özlediğini ifade etti. Niang, "Arkadaşlarım kupayı kazandığı için çok mutluyum. Marsilya'yı çok özlüyorum ama artık farklı yollardayız." diye konuştu.
 
Marsilya'nın Senegalli futbolcusu Souleymane Diawara'nın bu hafta içi yaptığı 'Marsilya'yı çok özledi. Niang geri dönecek' açıklamaları Sarı-Lacivertli camiada duymazdan gelindi. Ancak Niang'ın İzmir yerine Marsilya'yı desteklemeye gitmesi üzerine taraftarlar isyan etti, hatta Senegalli'nin kovulmasını isteyenler bile oldu.