Ne oldu böyle

Muhteşem saçlar gitti… İngiliz yönetmen Asif Kapadia’nın ‘Ali ve Nino’ isimli sinema filminde konuk oyuncu olarak yer alan Halit Ergenç, senaryo gereği hiç düşünmeden saçlarını kazıttı.

Ne oldu böyle
03 Mart 2015 Salı 07:40 tarihinde eklendi.
Muhteşem saçlar gitti…
 
İngiliz yönetmen Asif Kapadia’nın ‘Ali ve Nino’ isimli sinema filminde konuk oyuncu olarak yer alan Halit Ergenç, senaryo gereği hiç düşünmeden saçlarını kazıttı. Müslüman Ali Khan ve Hıristiyan Nino Kipiani’nin Bakü’de 20. yüzyılın başlarında yaşadıkları aşkı konu alan filmin çekimleri için komşu ülkede bulunan Halit Ergenç, yeni imajıyla objektiflere işte böyle yansıdı. Filmin kadrosunda Halit Ergenç’in yanı sıra Mandy Patinkin, Maria Valverde ile Adam Bakri de yer alıyor. Uluslararası yapım olma özelliğini taşıyan filmin çekimleri 11 hafta sürecek ve bir bölümü İstanbul’da çekilecek. 
 
Kural tanımadı
 
Muhteşem Yüzyıl'la tüm dünyada 300 milyon seyirciye ulaşan Halit Ergenç, rol aldığı yeni filminde kural tanımadı. Dizi nedeniyle 4 sezon boyunca sakallı bir vaziyette hayatını sürdüren oyuncu, sinema filminde konuk oyuncu olması rağmen saçlarına veda etmekten kaçınmadı. Oyuncu bu hareketiyle hem yapım ekibinin hem de oyuncuların takdirini kazandı.

Akşam