Necip'e dev talip

Beşiktaş'ın genç yıldızı, İspanya'daki turnuvada oynadığı futbolla Atletico Madrid'in transfer listesine girdi.

Necipe dev talip
23 Temmuz 2011 Cumartesi 12:00 tarihinde eklendi, 1.051 kez okundu.

 

Beşiktaş’ın  İspanya’da 36 yıl sonra La Liga’ya çıkan  Granada Kulübü adına düzenlenen 3’lü turnuvada sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken futbolcusu  Necip Uysal’a İspanyollar hayran kaldı.
 
Yaşının genç olması, her pozisyonda başarı ile mücadele etmesinin yanı sıra, disiplinli görüntüsü ile de izleyenleri hayran bırakan futbolcuya,  Atletico Madrid kanca attı.
 
Siyah-beyazlı yöneticilerden Cengiz Zülfikaroğlu, Doğan Küçükemre ve Şeref Yalçın’la görüşen İspanyol kulübünün sahibi Gil Marin, “Necip hem yaşı hem de futbolu ile gelecek vaat ediyor. Kendisini takımımızda görmek isteriz. Bonservis ücretini belirleyin ve lütfen Başkan Yıldırım Demirören ile bu fikrimi paşlaşın” dedi.
 
Teklif yönetime iletilecek
 
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Cengiz Zülfikaroğlu ise, Necip konusunda kararın teknik ekipten geçtiğini ve yönetim kurulunun da onaylaması halinde transferin söz gerçekleşebileceğini belirtirken, “Necip,  Beşiktaş altyapısının yetiştirdiği önemli değerlerden biri. Önümüzdeki sezon oyuncumuzun da fikrini alarak böyle bir transfere sıcak bakabiliriz. Aksi taktirde göndermemiz söz konusu olamaz. Yine de teklifinizi başkanımız ve yönetime ileteceğim” cevabını verdi.