Neco dede oluyor!

Şarkıcı Neco ile Oya Germen'in büyük kızı Zeynep Özyılmazel, Twitter'dan hamile olduğunu duyurdu

Neco dede oluyor!
03 Eylül 2012 Pazartesi 15:30 tarihinde eklendi, 2.769 kez okundu.

 

Zeynep Özyılmazel, kız kardeşi Ayşe Özyılmazel'le olaylı evliliğiyle gündeme gelen eski eniştesi Ali Taran'a benzetilen 4 aylık sevgilisi Candaş Arın ile hayatını birleştirme kararı aldı.
 
Kendisi gibi fotoğrafçılıkla uğraşan sevgilisiyle Özyılmazel'in evlilik konusunda bu kadar çabuk davranmasının nedeni ise bebek... Özyılmazel'in 1 aylık hamile olduğunu öğrenmesinin ardından çift, evlilik kararı aldı. Bodrum'da yaşayan Candaş Arın, geçen günlerde sevgilisine evlilik teklif etti. Arın ile Özyılmazel, ilk kez geçen ay Çeşme'de beraber objektiflere takılmıştı.
 
Kız kardeşi Ayşe Özyılmazel'in aksine gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Zeynep Özyılmazel, ilk eşi iş adamı Kerem Ertan ile geçen yıl eylül ayında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.
 
Özyılmazel, 3 yıl süren evliliklerini aldatma yüzünden değil, şiddetli geçimsizlik nedeniyle bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Özyılmazel'in babası Neco da, uğruna 2007 yılında 33 yıllık eşi Oya Germen'den boşandığı sevgilisi İdil Erge, 1 aylık hamileyken nikah masasına oturmuş, 2008 yılında kızı Leyla, 2010'da da oğlu Ali Nejat dünyaya gelmişti.
 
Zeynep Özyılmazel'in annesi Oya Germen ise twitter'dan gelen bir tebrik mesajına "Anneler en acılı günlerini yaşarken mutlu olamıyorum ki" diye cevap verdi.
 
Hürriyet